Zvijezde koje su dizajnirale vlastite vjenčanice i oduševile svijet

Getty Images
Neograničeni budžeti i brojna poznanstva u svijetu mode nisu ih spriječili da se same pozabave osmišljavanjem haljine za svoj najvažniji dan
Vidi originalni članak

U moru dizajnera vjenčanica teško je odabrati samo jednu, onu najljepšu. S tim se slažu i slavne dame koje su se odvažile okušati u dizajniranju vlastitih vjenčanica.

Angelina Jolie (u suradnji s djecom)

Angelina Jolie i Brad Pitt svoju su vezu odlučili okruniti brakom u Francuskoj te je mladenka tom prilikom, noseći pomalo neobičnu  kreaciju, odala počast njihovoj djeci.

Naime, Jolie je odabrala vjenčanicu od satena s potpisom modnog brenda Versace te je cijelu priču zaokružila dugačim velom ukrašenim dječjim crtežima. Odlična ideja!

Christina Ricci

Glumica je u braku s Jamesom Heerdegenom od 2013. godine, a tijekom njihova vjenčanja je nosila jednostavnu čipkastu vjenčanicu kojoj su izrezi na ramenima dali dozu zavodljivosti. Haljina je rezultat Christinine suradnje s francuskim modnim brendom Givenchy.

Jennifer Hudson

Iako još uvijek nije službeno u braku, pjevačica i glumica Jennifer Hudson, već je dizajnirala svoju vjenčanicu! Prema njenim riječima, to je učinila odmah nakon zaruka s Davidom Otungom. Sve što se zna o toj mističnoj haljini je da je tradicionalne, bijele boje. 

Jenny Packham

Nekako je razumljivo da će dizajnerica vjenčanica kreirati i vlastitu vjenčanicu. No, odabir Jenny Packham bio je pomalo iznenađujuć. Naime, ova je mladenka odabrala elegantnu, potpuno sivu haljinu s rukavima. Bogatu čipku upotpunila je sandalama u istoj boji, a točka na i njezinog stylinga bili su raskošna, čipkasta kragna i decentan nakit.

Blake Lively

Da se razumijemo, Blake je na svom vjenčanju nosila dizajnersku vjenčanicu s potpisom Georgine Chapman. No, prema riječima same dizajnerice. Lively je, kao prava zaljubljenica u modu, bila iznimno uključena u cijeli proces stvaranja haljine iz snova.

Posjeti Miss7.24sata.hr