Prsluke u neutralnim bojama nosimo i ovog proljeća - izdvojile smo 10 modela

Instagram @penelope.arboux Foto: Instagram @penelope.arboux
Vidi originalni članak
  • Chic odjevni komad koji je dio naših odjevnih kombinacija i ove sezone svakako su prsluci i to najviše u neutralnim bojama
  • Crni, bijeli te u bež, smeđim, tamnoplavim ili maslinastim nijansama, sjajna su alternativa bluzi ili košulji, a influencerice ih već nose u trendy outfitima
  • Uz to, lako ćemo ih kombinirati i u slojevitim kombinacijama, gdje našem outfitu mogu dati dodatnu dozu elegancije

Minimalistički prsluk unatrag nekoliko sezona ima status povratničkog modnog komada koji možemo stilizirati na razne načine, uz elegantno odijelo ili casual model traperica. Najnosiviji je u nekoj od neutralnih nijansi, a upravo takvih modela ima najviše u kolekcijama modnih brendova, uz pokoji dizajn u žarkoj ili pastelnoj boji.

Osim što su savršen odjevni komad za prijelazno razdoblje, prsluci u neutralnim nijansama uklopit će se u svaku paletu boja, a među raznim modelima možemo birati između prozračnih lanenih verzija, oversize ili strukiranih krojeva, ali i onih sa sofisticiranim uzorkom tankih prugica, kao i cool asimetričnih modela.

Influencerice ih nose u kombinacijama s hlačama širokih nogavica, ali i sa suknjama svih duljina, a odlično će izgledati i stilizirani samostalno, kao i preko majice dugih ili kratkih rukava.

Moda Kako nositi kožu u proljeće? Odgovor kriju statement kožni komadimi u žarkim bojama

Velika prednost prsluka je i u njegovoj prilagodljivosti, budući da ga možemo uklopiti i u poslovne, ali u svakodnevne ležernije kombinacije, u kojima će jednako dobro izgledati.

U nastavku smo izdvojile deset modela prsluka koje možemo trenutno pronaći u kolekcijama poznatih brendova!

Moda Traper haljina je proljetni komad s kojim se ne može pogriješiti - donosimo 12 divnih modela iz naših trgovina

Posjeti Miss7.24sata.hr