Želiš kupiti second hand dizajnersku torbu? Ovih 5 web trgovina ima najbolju ponudu

Instagram @biancabalti
Vidi originalni članak
  • Cijene dizajnerskih torbi iz dana u dan su sve više i jasno nam je ako ne želiš trošiti na njih kada postoje isplativije opcije - duplići ili pak originalne, ali ne nove torbe
  • Second hand tržište dizajnerskih torbi sve je popularnije, a web trgovina specijaliziranih za iste je sve više
  • Second hand torbe u ponudi maksimalno održavane, a kako se svi trendovi vraćaju, s ni jednim modelom nema pogreške
  • Pročitaj više: Ako ne želiš torbu s logotipom, možda ti dobro zazvuči torba U OBLIKU loga. Celine ima rješenje

Tržište second hand torbi nikada nije bilo popularno kao sada, a čini nam se da postoji i veoma opravdan razlog, ili dva. Prvo, cijena dizajnerskih torbi je iz dana u dan sve viša i ne čini se da će uskoro pasti. Također, razni modeli torbi se iz sezone u sezonu ponovno vraćaju u trend te su sve traženiji i stoga je kupovina isplativija kada je riječ o second hand modelima. I dok je većinom cijena torbi u second hand trgovinama niža u odnosu na iste modele iz trgovina, u slučaju Hermès torbi do određenih modela možeš doći isključivo na ovim stranicama. Ako si zainteresirana za second hand kupovinu dizajnerskih torbi, ove web trgovine bi mogle biti mjesto na kojem ćeš pronaći svoju ljubimicu. 

eBay

Dizajnerske torbe možeš kupiti na eBay web trgovini skoro pa oduvijek, ali odnedavno daju i jamstvo autentičnosti pa nemaš straha da ćeš kupiti kopiju.

Farfetch Pre-Owned

Farfetch Pre-Owned postoji od 2019. godine, a popularna platforma za dizajnersku odjeću tako je proširila svoju ponudu. Ako i ti imaš dizajnersku torbu za prodaju, veoma lako je možeš oglasiti putem njihovog Second Life programa.

Reselfridges

Jedan od najpoznatijih shopping centara u Engleskoj, od 2020. godine nudi Reselfridges s ciljem poticanja svojih kupaca da se odluče za proizvode koji su u dobrom stanju i pridonose smanjenju otapda iz modne industrije.

1stDibs

Za sve one koji traže posebnije modele torbi, 1stDibs web trgovina će biti prepuna odličnih ulova. Torbe koje su izrađene samo za revije, ali modele koje su proslavile popularne serije 90-ih, pronaći ćeš upravo ovdje.

StockX

StockX jedna je od njapopularnijih platformi za pronalazak rijetkih modela tenisica, a situacija nije ništa drugačija ni s torbama. Ako malo više prokopaš po web trgovini, mogla bi se ugodno iznenaditi.

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr