Želimo kopirati! Lijepa Raquel Rakitić zablistala u kombinaciji idealnoj za jesenske dane

Instagram/Zara Raquel Mauri
Vidi originalni članak
  • Supruga Ivana Rakitića svojim nas modnim ukusom uvijek iznova oduševi
  • Lijepa Raquel ovaj put je prošetala trendi odijelo koje ćemo ove jeseni viđati posvuda
  • U elegantnom, a opuštenom outfitu Raquel je blistala u razgledavanju Madrida sa svojom obitelji

Lijepa supruga hrvatskoga nogometnog reprezentativca, Ivana Rakitića, na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije kojima pokazuje da je prava zaljubljenica u modu. Često je možemo vidjeti u najnovijim trendovima, a tako je bilo i ovaj put.

Lijepa Raquel Madridom je prošetala odijelo svjetlosmeđe boje. Trendi outfit u nijansi savršenoj za jesenske dane iskombinirala je i s casual modnim dodacima i pokazala da se snalazi u svakoj stilskoj igri.

Hlače ravnoga kroja s podvrnutim nogavicama i tankim, jedva vidljivim remenom, Raquel je kombinirala s dužim blejzerom ispod kojeg je odjenula crnu majicu kratkih rukava. Preko ramena je prebacila malenu okruglu torbicu u bijeloj i crnoj boji, a ležeran stil postigla je tenisicama bijele boje. Raspuštenu joj je kosu krasila crna traka, a pratitelji nisu skrivali oduševljenje njezinim izgledom i ljepotom.

Opušten, a opet elegantan i definitivno trendi outfit apsolutno nas je oduševio, a Raquel ga je zaokružila nezaobilaznim detaljem - crnim sunčanim naočalama s kockastim okvirima koje joj savršeno pristaju. "Prekrasna si!", "Zgodna". "Nepogrešivo kao i uvijek", samo su neki od komentara ispod Raqueline fotografije.

STARS Obitelj Rakitić: mama Raquel i njene preslatke modne dvojnice

Zgodna je Španjolka u šetnju gradom krenula sa suprugom i njihove dvije djevojčice s kojima je objavila još dvije fotografije. Na jednoj zaljubljeni par pozira kraj fontane, a druga prikazuje cijelu obitelj leđima okrenutu kameri.

 Uživajući u šetnji, Raquel nije skidala osmijeh s lica, a zašto i bi kad je dan provela sa svojim najdražima. Primijetili su to i njezini obožavatelji. "Način na koji se vas dvoje gledate je magičan", "Puno ljubavi tvojoj obitelji" i "Savršen par" neki su od pozitivnih komentara kojima je ispunjena gotovo svaka njezina fotografija.

Posjeti Miss7.24sata.hr