Zbogom mrežaste balerinke, zdravo mrežaste štikle? Brojne celebrity dame ih već itekako nose

Mermaid Way
Vidi originalni članak
  • Mrežaste balerinke su svojom pojavom izazvale brojne kontroverze, a čini se da sada s ravne opcije mrežastih cipela prelazimo na onu koja ima petu
  • Naime, u posljednje vrijeme vidjeli smo sve veći broj trendi djevojaka kao što su Rihanna, Rosie Huntington-Whiteley i  Margot Robbie u ovoj trendi obući
  • Očito je 2024. godina, godina modnog povratak svih trendova obuće koju smo nekada smatrali pomalo neprivlačnom
  • Pročitaj više: Mrežaste balerinke su hit ovo proljeće, a sada su stigle i mrežaste sandale s udobnom blok petom!

Japanke na visoku petu, natikače s drvenim đonom, sandale za ulazak u more, mrežaste šlapice, mrežaste balerinke... Ove godine nas više ni jedan modni trend ne može iznenaditi. Ili smo barem tako mislili? Naime, vrijeme je za novi, pomalo kontroverzni trend. Riječ je o mrežastim štiklama. Nije važno jesu li sandale ili zatvorena cipela, mrežasti materijal je onaj koji vodi glavnu riječ. Ovom trendu cipela nisu odoljele ni brojne stylish zvijezde poput Rihanne, Rosie Huntington-Whiteley i Margot Robbie koje ih već neko vrijeme imaju u svojoj modnoj rotaciji.

Mrežaste cipele na visoku petu su odvažan komad koji će promijeniti cijelu modnu kombinaciju. Igranje s teksturama tkanine i prozirnog dijela koji otkriva stopalo je zanimljiv način privlačenja pažnje. Ovakva vrsta obuće nije za svakoga, a količina prozirnosti se može razlikovati od modela do modela što nije uopće loše jer tako na jednostavan način možemo biti trendi, ali i nositi model u kojemu se najbolje osjećamo. Neki modeli mrežastih cipela na visoku petu dolaze s mrežicom koja nema velike rupice, dok su drugi modeli mrežasti u doslovnom smislu u te riječi. 

Ako i ti, ovog ljeta, želiš biti nešto odvažnija i eksperimentirati s neobičnim komadima obuće, mrežaste štikle su odličan izbor za to. Kako bismo ti olakšali potragu, ali i dali još malo inspiracije, iz trenutne ponude smo izdvojili nekoliko modela mrežastih štikli kojima možeš upotpuniti svoje outfite. 

Posjeti Miss7.24sata.hr