Zbogom, leoparde! Meghan i Victoria pokazale su 'kravlji uzorak' - i ne sumnjmo da će biti veliki hit!

Profimedia/Instagram
Jesi se i ti već pomalo zasitila leopard uzorka? Da, da, Meghan Merkle i Victoria Beckham već su se umorile pa su svijetu predstavile 'kravlji uzorak'
Vidi originalni članak

Leopard uzorak vladao je ulicama nekoliko proteklih sezona, ali sada mu je možda ipak (privremeno) odzvonilo. Naime, polako se uzdiže novi uzorak koji bismo mogli obožavati - kravlji uzorak. A njegove prve ambasadorice su dvije Britanke za čijim je stilom poludio cijeli svijet. Prva je, dakako, megapopularna vojvotkinja od Sussexa - Meghan Markle. 

Meghan se prošli tjedan na jednom humanitarnom eventu pojavila u jednostavnoj crnoj haljini brenda Hatch i veoma posebnim štiklama iz starije kolekcije Gianvita Rossija. Osim što imaju 'kravlji uzorak', imaju i prozirni dio koji je obilježio sezonu iza nas. Vojvotkinja koja od vrtoglavih štikli ne odustaje ni u visokoj trudnoći dala je pravu modnu lekciju i otvorila vrata novom printu. Ambiciozan odabir za jednu članicu kraljevske obitelji, zar ne?

Meghanina prijateljica i modna dizajnerica, Victoria Beckham prava je modna vizionarka. Ona je ''kravlji uzorak'' već uvrstila u svoju najnoviju kolekciju, a na svom je Instagram profilu istaknula kako je riječ o njenom omiljenom uzorku iz nove kolekcije. Cijena haljine koju je Victoria dizajnirala kreće se oko 14 tisuća kuna pa nam je preostalo samo da bacimo oko na high street kolekcije. Mango nije dugo čekao. U ovom se printu već mogu naći suknja, košulja i torbica.

Ovaj uzorak još uvijek nismo isprobali, ali vjerujemo da nije prezahtjevan za kombiniranje. Najzahvalnije je iskoristiti ove dvije dame kao modnu inspiraciju pa ovaj uzorak koristiti kao alat koji će obogatiti jednostavne kombinacije i dodati im wow efekt! 

Posjeti Miss7.24sata.hr