Zbog Severininog novog spota zavoljet ćete neonske boje

Jelena Balić
Ako vas netko može nagovoriti da pružite šansu najodvažnijim trendovima sezone, to je definitivno Severina
Vidi originalni članak

Nakon što je prije manje od dva mjeseca objavila baladu 'Kao', koja je na YouTubeu dosad preslušana preko 10 milijuna puta, Severina u ponedjeljak, 27. ožujka, točno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavljuje spot za novu pjesmu 'Otrove' - drugi po redu singl s nadolazećeg albuma. A prve fotografije sa snimanja spota najavljuju jedan pravi vizualni spektakl.

Glavnu riječ u spotu vode neonske boje, čiji je povratak na modnu scenu ionako bio očekivan s povratkom trendova iz osamdesetih. Kričavo narančasta, zelena i ružičasta baš i nisu popularne nijanse, no Severina bi vas lako mogla nagovoriti da im pružite šansu, čak i u make up-u.

Pjevačica se u spotu poigrala s još jednim odvažnim trendom, koji spaja sport i luksuz i kao što vidite, to odradila jako uspješno, baš u stilu svjetskih zvijezda.

A u sve je uklopila i mrežaste detalje, poput čarapa (koje su također na vrhu popularnosti) te majici, za koje smo se nadali kako se nikada više neće vratiti u modu, no odjednom više ne izgledaju baš toliko loše.

Moramo pohvaliti i Severinin odličan bodi na preklop kojeg je dodatno obogatila još jednim modnim hitom sezone - remenom u stilu korzeta.

Sve u svemu, pjevačica je još jednom pokazala da je zaista jedna od najstajliš zvijezda s naših prostora, a sigurni smo i da će mnoge među vama nagovoriti da isprobate neke od najodvažnijih trendova sezone, kojih u novom spotu nikako ne manjka. 

Veselimo se cijelom spotu, a do tada pogledajte kako je sve to izgledalo na snimanju:

 

Posjeti Miss7.24sata.hr