Zara steznici za tijelo odlično oblikuju siluetu. Lajkamo cijelu novu kolekciju shapeweara

Zara Foto: Zara
Vidi originalni članak
  • Odjeća za oblikovanje tijela popularnija je nego ikad ili bolje rečeno – dostupnija 
  • Otkad je Kim Kardashian lansirala brend Skims, brojni high street brendovi počeli su predstavljati svoje shapewear kolekcije, pa iznimka nije niti Zara
  • Nova kolekcija sadrži nekoliko ključnih komada koji dolaze u neutralnim nijansama i čine se baš kvalitetnima
  • Pročitaj također: Zarine balerinke od ovčje kože model su koji spaja više nadolazećih trendova!

Odjeća za oblikovanje tijela odlična je za sve one trenutke u kojima je tvoja kombinacija primjerice malo prozirna ili je pak riječ o materijalu preko kojeg se sve ocrtava. Naravno, nećemo se lagati i reći kako sa shapewear komadima ono što nosimo jednostavno uvijek izgleda mrvicu bolje, stoga nema nikakvog razloga da dodatno ne potaknemo svoje samopouzdanje i osjećaj zadovoljstava.

Kao što smo spomenuli, Zara je predstavila nekoliko ključnih komada, a mi ćemo krenuti sa steznik haljinama. Radi se o midi i mini varijantama koje dolaze u tri nijanse - bež, smeđoj i crnoj, a koje su odličan odabir ako je pred tobom neka važnija, posebna prigoda i haljina koju nosiš je uska. Zarini komadi napravljeni su od ugodnog i rastezljivog, ali čvrstog materijala koji će lijepo naglasiti liniju tijela bez neugodnog stiskanja.

Moda Zarine balerinke od ovčje kože model su koji spaja više nadolazećih trendova!

Osim ovakve vrste steznika, u ponudi se mogu pronaći i klasične biciklističke hlačice, a jedan od modela dolazi s nešto jačom „funkcijom“ oblikovanja na području trbuh. Osim za donji dio tijela, možeš pronaći shapewear usmjeren i na gornji dio. Tako se u ponudi nalaze i jednostavni rukavi ili više verzija grudnjaka koji su također vrlo udobni i imat ćeš osjećaj gotovo kao da ih nema.

Vjerujemo da će Zara s vremenom ponudit još modela, ali ovo nam se zasad čini sasvim dovoljno jer je brend „pokrio“ sve elemente koje od steznika i očekujemo. Stoga, ako ti neki model treba u kolekciji, zaboravi na preskupe inačice i nabavi modele iz Zare koji lijepo naglašavaju prirodnu siluetu tijela. 

Posjeti Miss7.24sata.hr