Zara je ove godine luda za ovim "ružnim" trendom. A mi ćemo ga svejedno nositi!

Instagram @haileybieber
S prvim jesenskim danima izvadile smo iz ormara sve svoje pulovere, a ove godine u omiljenoj nam Zari otkrile smo trend koji bi mogao postati najveći hit... i malo je ružnjikav!
Vidi originalni članak

Jesen i zima obilježeni su puloverima! Osim kardigana i vesta od kašmira ove godine u Zari vlada još jedan veliki trend - ružni puloveri! Iako nikada tehnički nisu "izašli" iz mode, takozvani ružni puloveri trenutno proživljavaju svoje jako popularne dane. Zara ih obožava, a gotovo svaka druga cura na Instagramu pokazuje nam koliko stvarno dobro ovaj komad izgleda! Retro prsluci i puloveri s uzorcima kakve su nosile naše bake okupirali su high-street scenu. Mi se ne žalimo - ružni puloveri su nam super cool, mogu se nositi i uz traperice, ali i slojevito na suknje. Zavirile smo u novu Zarinu kolekciju i pronašle 10 genijalnih komada koji su odmah došli na našu listu želja!

399 kuna, 229 kuna i 229 kuna

Puloveri smeđih tonova svakako ostavljaju najbolji dojam "ružnog" trenda. Međutim, ima nešto privlačno u ovoj retro modi i puloverima koji nam izgledaju kao iz bakinog ormara. Idealan je za slojevite kombinacije, a s obzirom da je ipak u neutralnim tonovima - pristaje uz sve!

229 kuna i 279 kuna

Što kažeš na jedan šareniji i veseliji "ružni" model? Ovaj pulover je pravi statement komad koji sam po sebi izgleda dovoljno fora da nosi cijelu kombinaciju. Barem ne trebaš puno razmišljati o modnim dodacima... 

ODLIČNO! Odabrali smo 8 high street čizama iznad koljena!

229 kuna, 199 kuna i 179 kuna

Osim pulovera, "ružni" trend dolazi i u varijanti prsluka, još jednog popularnog retro komada. Prsluk možeš nositi na košulju ili majicu, a u toplijim danima i samoga za sebe. Zara se očito zaista puno zalaže za ovaj trend, a tko zna, možda se ubrzo proširi i na haljine...

199 kuna, oba komada

Posjeti Miss7.24sata.hr