Zapisano u zvijezdama: Horoskop otkriva vaš stil

Goran Čižmešija
Znate kako se kaže, u zvijezdama je sve zapisano... Datum vašeg rođenja odredio je i vaš stil
Vidi originalni članak

Već je svima jasno kako horoskopski znak dobrim dijelom određuje ljudski karakter (koliko god vi bježali od te spoznaje), ali jeste li se ikada zapitali postoji li modna poveznica između vas i drugih pripadnika vašeg znaka? Vrijeme je da otkrijete kakav modni ukus vam je zapisan u zvijezdama:

Ovan

Iako ste po prirodi kreativci, ne podliježete trendovima i puno vam je draža klasika. Ipak, načinom na koji ih kombinirate oduzimate dah i gradite svoj prepoznatljivi stil.

Bik

Nikada se ne možete dogovoriti sami sa sobom je li vam bitnija udobnost ili pak estetika. Zato često posežete za omiljenim trapericama u kojima se najbolje osjećate, ali i jednako dobro izgledate.

Blizanci

Apsolutno uvijek se vodite isključivo trenutnim raspoloženjem pa trendovi nemaju veliku ulogu u vašem ormaru. Vaša "boljka" je nakit za koji smatrate kako ga nikad ne može biti previše...

Rak

Baš kao i s osjećajima, uvijek igrate na sigurno. Veliki ljubitelj ste sofisticiranih i vječnih komada zbog kojih se ni nakon nekoliko desetljeća nećete sramiti svojih fotografija iz mlađih dana. Vaša misao vodilja: umjereno i ženstveno.

Lav

Uživate biti u centru pažnje, kako svojim karakterom tako i modnim izričajem. Obožavate modne izazove i kroz odjeću svima pokazujete svoje samopouzdanje. Šljokice, odvažni komadi i boje uvijek će se naći na policama vaših ormara.

Djevica

Smatrate kako za sve postoji mjesto i vrijeme pa vas je gotovo nemoguće vidjeti u haljini ili suknji u uredu, ali ćete zato vrlo rado svoju ženstvenost pokazati u večernjim satima.

Vaga

Iako volite klasične komade, u vašem životu ne nedostaje hrabrosti za njihovo odvažno kombiniranje. Ipak, ne postoji stil kojem ste vjerni. Jedan dan ste raspoloženi za elegantnu haljinu s visokim prorezom od kojeg "zastaje pamet", a već drugog dana na sebi možete podnijeti isključivo onu staru trenirku koju nosite još od srednjoškolskih dana...

Škorpion

Volite se osjećati ženstveno pa vas nije neobično vidjeti u vrtoglavim potpeticama koje nosite u svim prilikama. No, to ne znači da vaš stil graniči s lošim ukusom.

Strijelac

Volite nježni i svijetle boje, ali i neobične uzorke koji će u jednom potezu vaše odjevne kombinacije podignuti na jednu sasvim novu radinu.

Jarac

Poslovna elegancija. Uživate u profinjenim komadima zbog kojih će se svatko na ulici okrenuti za vama. Jednostavna, a efektna poslovna odijela imaju posebno mjesto u vašem ormaru.

Vodenjak

Hrabrost. To je vaša misao vodilja pa ne čudi što gotovo svakodnevno kombinirate naizgled nespojive boje i uzorke. Baš vas briga za trendove i svjesni ste da što god odjenete na vama će izgledati odlično.

Ribe

Kao pravi romantičari obožavate cvjetni uzorak i lagane, lepršave materijale, a upravo vam to i najbolje pristaje.

Posjeti Miss7.24sata.hr