Za sve ljubiteljice tenisica (a ima nas!) - ovo su 4 vladajuća trenda za jesen

Instagram @salome.mory Foto: Instagram @salome.mory. tenisice za jesen
Vidi originalni članak
  • Jesen možemo prozvati sezonom tenisica, kad nakon ljetne pauze, ponovno tražimo udobne i stylish modele 
  • Trendovi u modelima tenisica već se mogu izdvojiti, a dok su neki novi, neki su nam već dobro poznati
  • Metalik efekt jedan je od vodećih za jesen, a Gazelle i Samba modelima opet se vraćamo

Većinu jesenskih trendova već možemo po novim kolekcijama high street i dizajnerskih brendova jasno izdvojiti, kao i po najnovijim outfitima modnih trendseterica, a kako bismo lakše izabrale novi par tenisica za jesen, na jednom mjestu donosimo četiri najveća trenda u modelima tenisica!

Za one koji žele nastaviti s već poznatim modelima, tu su i dalje popularni adidas Samba i Gazelle modeli, kao i oni New Balance, dok je za one željne isprobavanja nečeg novog, tu sveprisutni metalik trend. Također, tu su i uvijek prisutni modeli inspirirani retro siluetama, kao i razni dizajni sportskih tenisica te onih od laganih i prozračnih materijala, s kojima ćemo lako prijeći iz ljeta u jesen.

Moda Nisu mokasine, nisu balerinke; traperice najbolje izgledaju uz ove trendy cipele s malo višom potpeticom

Četiri modela trendy tenisica za jesen:

Sportske siluete inspirirane retro modelima

Sportski modeli tenisica koji su prešli u svakodnevnu modu, poput adidas Samba i Gazelle modela, kao i drugih tenisica namijenjenih za sport i dalje nastavljaju biti na vrhu popularnosti. Jednako će ove jeseni biti popularni i retro inspirirani modeli, poput Nike Cortez modela, onih iz New Balance kolekcije ili luksuznijih modela poput šarenih Chloé Nama.

Sjajne metalik tenisice

Metalik je jedan od vodećih trendova za ovu jesen općenito pa ćemo tako osim metalik haljina, hlača ili torbica, nositi i sjajne metalik tenisice. Upečatljivi modeli već su dio i high street kolekcija, a dolaze u raznim bojama metalik finiša, od zlatnih i srebrnih do ružičastih i brončanih.

Lagane platnene tenisice

Dok još nije vrijeme za visoke i tople čizme, svoje outfite možemo razigrati udobnim i jednostavnim modelom platnenih tenisica koje su svestrane, odlične za putovanja, a možemo ih nositi i u ostatku godine.

Prave sportske tenisice

Sportske tenisice za naglašenim đonovima te u upečatljivim nijansama jako su popularan trend koji ćemo nositi i ove jeseni, a cool outfit koji ne mora biti samo za planinarenje, trčanje ili druge sportske aktivnosti, možemo postići s popularnim Salomon tenisicama ili dizajnerskim modelima poput Loewe.

Moda U Bershkinoj kolekciji cipela pronašle smo dva predivna Mary Jane modela

Posjeti Miss7.24sata.hr