Za sve krizme i vjenčanja: u Mangu smo pronašli savršene salonke, a dolaze u čak 4 boje!

Mango
Vidi originalni članak

Jesi li i ti poput nas pa s dolaskom proljeća više nosiš cipele na petu nego tijekom zime? Jedan od ključnih komada naše proljetne garderobe su svakako salonke, a kombiniramo ih gotovo sa svime - od midi suknji, traperica preko odijela. Volimo nositi salonke jer svaku modnu kombinaciju naprave elegantnijom, a ako je pritom kalup udoban i u njima možemo izdržati cijeli dan, onda su pun pogodak. 

Naravno, nije nevažna ni činjenica da je proljeće sezona krizmi, a i najpoželjnije doba godine za vjenčanja - nove salonke možda ćemo poželjeti i iz tog razloga. U potrazi za salonkama naletjeli smo na ove asimetrične, koje osim što su zanimljive, spadaju i u otvoreniji model, odličan kad je vrijeme toplo. Za oko su nam zapeli modeli iz Manga koji postoje u četri boje: klasične crne, bijele koje su idealne za proljeće i ljeto, poželjne bež koje još zanimljivijim čini krokodilski uzorak i smeđe koje ćemo se odlično uklopiti i u jesenske kombinacije i "opakog" zmijskog uzorka.

Riječ je o salonkama koje su zanimljiva modela jer im je dio "otvoren" s unutarnje strane što nije samo ugodno zbog eventualnih vrućina nego imamo više mjesta za stopalo i manje su šanse da nas cipela nažulja ako noga otekne. Ovo znači da je cipela automatski udobnija, kao i da su idealne za sve one djevojke koje imaju šire stopalo. 

Također, ove salonke dolaze u čak 4 boje i uzorka - u tamno smeđem animal printu koji nas podsjeća na zmijsku kožu (njihova cijena je 29,99 eura), u bijeloj boji koja nas izgledom podsjeća na Louboutin model Iriza (samo nedostaje crveni potplat), u crnoj boji od baršunaste kože koja je vječni klasik, kao i u bež boji s imitacijom krokodilske lakirane kože. Cijena preostala tri para je 49,99 eura.

Cijena potpetice ovih salonki je 10 cm, a bez obzira koji model odabereš one će biti klasik u ormaru bez kojeg nećeš moći zamisliti bilo odlazak na posao ili večernji izlazak. Sve boje možeš pronaći na web trgovini Mango.com.

Moda Srebrne cipele zavladale su novom Reserved kolekcijom, donosimo zanimljive komade

Posjeti Miss7.24sata.hr