Za slučaj da netko nije primijetio, tanki remeni su ove su sezone glavna fora. Evo najljepših...

Instagram @tamara
Vidi originalni članak
  • Od street style lookova, do onih s modnih pista, tanki remeni ove će sezone biti jedan od najpoželjnijih modnih dodataka
  • Elegantni i chic, također dio old money estetike, najlakši su način da povežemo različite dijelove outfita, a ujedno su i praktični!
  • Izdvojile smo 12 odličnih modela tankih remena, od kojih su pojedini i na sniženju

Remen je praktičan i stylish modni dodatak koji u trenu podiže i najobičniju modnu kombinaciju te ovisno o tome kako ga nosimo, našem će tijelu naglasiti siluetu. Ove sezone chic tanki remeni, koji na hlačama, suknjama i haljinama izgledaju gotovo poput komada nakita, posebno su popularni te svakom outfitu daju dodatnu dozu elegancije. 

Tanki remen odličan je modni dodatak s kojim možemo zaokružiti outfit, a postoji mnogo načina na koji ga možemo kombinirati, od totalno monokromatskog looka, s remenom u jednakoj boji, do onog kontrastnog, gdje će remen u drugačijoj boji posebno doći do izražaja.

Kožni, metalni, s uzorkom ili ukrasima te s upečatljivom ili jednostavnom kopčom, modeli tankih remena nisu nimalo dosadni i monotoni i među mnogobrojnim modelima, high street i dizajnerskim, možemo pronaći upravo onaj koji će se najbolje slagati s našim proljetnim modnim kombinacijama. 

Moda Cvjetni detalji ovog se proljeća nose kao 3D ukrasi na odjeći, obući i modnim dodacima!

U nastavku donosimo modele tankih remena koje želimo nositi ovog proljeća!

Moda 'H&M-ova Prada torba', kako joj već tepaju, izgleda baš poput dizajnerske

Posjeti Miss7.24sata.hr