Za novim modelom uggsica poludjele su svjetske zvijezde, što misliti o njemu?

Instagram@ugg
Vidi originalni članak
  • Uggsice ili voliš ili ne voliš, ali moraš priznati da su jako udobne i mekane
  • Novi neobičan model postao je pak omiljen među trendsetericama pa ga je tako prošetala i Gigi Hadid
  • Znamo gdje ga nabaviti, kolika mu je cijena, ali i kakve sve verzije postoje!

Popularne uggsice mnogima su omiljena obuća za hladnije sezone i poprilično su popularne među djevojkama i ženama u Hrvatskoj - svake su ih zime pune ulice. Obožavaju ih i trendeseterice i slavne dame, a jedna od njih je i Gigi Haddid. Ovaj put poznata manekenka prošetala je zanimljiv model koji se već ubrzano rasprodaje.

Riječ je o spoju papuča i klasičnog Ugg modela, Uggs Slippers, kako im samo ime kaže su papuče, ali žene to uglavnom ignoriraju. Ne kupuju ih da bi ih nosile po kući. Ako pitamo Gigi, model je savršen za šetnju gradom dok gura kolica.

Nekako nam se čini da je to i bila namjera proizvođača. Ove "krasotice" namijenjene su nošenju vani, a osim Gigi, zavoljele su ga i druge manekenke poput Shanine Shaik.

Čini se da je popularan postao zbog toga koliko podsjeća na 2000. godine čija je moda na TikToku postala hit, a kao što su se nekad (a i danas) hvalile 80-te i 90-te, eto, stiglo je vrijeme i za 00-te.

Moda Kako pravilno očistiti UGG čizme? 5 jednostavnih načina da tvoje Uggsice izgledaju kao nove!

Vanjski je materijal od kože, sadrži i povišenu platformu te podstavu od najmekše vune za najhladnije dane. Ali - s pomakom od poznatih Ugg čizmica, peta je potpuno otvorena.

Kužni trikovi Par super savjeta koji će ti pomoći očistiti Uggsice od mrlja od vode, soli, ali i onih tvrdokornijih

Trendi model koji su manekenke prošetale zove se Tazz Mule, a cijena mu je na popularnoj shopping stranici Nordstrom nešto viša od 800 kuna. Krasi ga i zanimljiv šareni izvezeni uzorak na rubu, a pronaći ga možemo i u crnoj boji i to u dvije verzije - klasičnoj, od brušene kože, ali i onoj matiranoj.

Iako izgleda jako udobno i mekano, baš kao i originalan model, nismo sigurne bismo li se još odlučile na njega. Što ti kažeš? 

Posjeti Miss7.24sata.hr