XYZ postao dijelom Fashion Company franšize, a otvaraju i najveću trgovinu u Hrvatskoj

Vidi originalni članak

XYZ Fashion Store, poznata modna oaza luksuznih modnih brendova vraća se na zagrebačku modnu scenu i to pod novim vodstvom. Naime, modni div Fashion Company nedavno je osvježio svoj portfolio i uz postojeće svjetski poznate brendove koje zastupa, popisu je pridružio i regionalno poznati multibrend XYZ Fashion Store, a već dobro znana adresa za sve ljubitelje ovog luksuznog koncepta je zagrebačka Arena Shopping Centar.

Mnogi zaljubljenici u modu mogu uživati u prostranom dućanu na 1. katu Arena Centra te se upoznati s vodećim prvoklasnim brendovima XYZ ponude kao što su Emporio Armani, Lauren Ralph Lauren, BOSS, POLO Ralph Lauren, Allsaints, Versace Jeans Couture, Michael Kors, Twinset Actitude, Kate Spade, Karl Lagerfeld, Just Cavalli, Golden Goose, Etro, Dsquared2, JOOP!,  i mnogi drugi.

Osim što će novi, obnovljeni prostor, XYZ lansirati u nezaobilazno odredište za sve modne zaljubljenike, nudit će odjeću, obuću i modne dodatke najprestižnijih svjetskih brendova koji donose dašak elegantnog, neodoljivog stila. Prepoznatljivi suvremeni i luksuzni interijer bit će dom novih modnih trendova koje su za sve ljubitelje mode pažljivo kreirali etablirani dizajneri širom svijeta. Kako bi se kupcima osigurao što veći užitak, osmišljen je jedinstveni koncept koji privlači pažnju samim ulaskom u prostor. Prostorom dominira spoj mramora, zlata i rasvjete stvarajući vizualno raskošni ambijent koji odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi. Bijela boja vizualno produbljuje prostor i čini ga elegantnim i prozračnim kako bi do što boljeg izražaja došli brojni luksuzni modni komadi koji doprinose upečatljivom efektu čitavog prostora.

Fashion Company još jednom je potvrdio status modnog imperativa i u zagrebačku metropolu vratio mnogobrojne opcije koje na zagrebačke police dolaze direktno sa svjetski poznatih središta mode.

Posjeti Miss7.24sata.hr