XYZ FASHION STORE otvorio vrata prvim kupcima u Austriji

XYZ
Zaslugom Sportina Group, Austrija je bogatija za jedinstveno modno iskustvo
Vidi originalni članak

Novi koncept trgovine, XYZ FASHION STORE, otvoren je u trgovačkom centru Atrio Villach, a uključuje ponudu muške i ženske odjeće i modnih dodataka.

XYZ FASHION STORE već oduševljava milijune kupaca u regiji jer spaja najpoželjnije modne marke, omogućuje i ispunjava jedinstveno iskustvo kupovine, te sa svojim kupcima dijeli strast prema modi i dobrom osjećaju. Novi koncept temelji se na ciljanom pristupu, što znači da je svaki komad pomno odabran.

Tako je svakom pojedincu omogućeno stvaranje jedinstvenog stila za svaku priliku. Pomno odabrani materijali i detalji interijera šire osjećaj doma, uz topao i ugodan ton samog prostora. Koncept zaokružuje izvanredno osposobljeni prodajni tim koji se ogleda u osobitom poznavanju modnih globalnih trendova. U trgovini XYZ FASHION STORE Villach bit će zastupljena svjetski poznata modna imena kao što su Michael Kors, UGG, Armani Jeans, Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Antony Morato, Trussardi Jeans, Superdry – neke od brojnih modnih marki koje XYZ nudi u regiji, među koje spadaju i Burberry, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Karl Lagerfeld, Hugo Boss, Marc Cain i ostale. Koncept je nastao u suradnji sa svjetski poznatim arhitektima, dizajnerima i suosnivačima vodećih globalnih modnih i trgovačkih marki, više puta nagrađivanim njemačkim dizajnerskim studijem Schwitzke. Da, to je prostor u kojem se globalne modne marke dobro osjećaju. I naš je cilj da se tako osjećaju i naši klijenti.

Otvorenje novog koncepta bilo je popraćeno ekskluzivnim događanjem, koji je spojio ljubitelje i prijatelje mode. Svojom su ga prisutnošću uveličali  modni blogeri iz regije, ali i mnogi poznavatelji mode. Time su potvrdili važnost jedinstvenog iskustva kupovine i pravog modnog izbora svjetski poznatih modnih marki, koje nude trgovine XYZ FASHION STORE. Modno događanje XYZ na društvenim mrežama možete pronaći pod #xyzfashion.

Posjeti Miss7.24sata.hr