Vrlo posebni komadi u neutralnim bojama vladaju elegantnim stylingom prolaznice

Pixsell/Josip Mikačić Foto: Pixsell/Josip Mikačić
Vidi originalni članak
  • Odjevni komadi i modni dodaci koji se ne ističu nijansom boje, već detaljima poput teksture, kroja ili materijala, našli su se spojeni u ovom ženstvenom i chic outfitu prolaznice
  • Ispod dugačkog bež kaputa nazirala se maksi krem haljina, a kombinaciju su upotpunili i modni dodaci i kolekcija poznatih svjetskih modnih kuća
  • Ovaj jednostavno složen styling s elegantno odabranim komadima odlična je dnevna kombinacija

Neutralne boje uvijek su dobar izbor kod stvaranja stylinga jer možemo spojiti mnoštvo nijansi i tamnijih i svjetlijih, bez brige o tome da se boje neće slagati. Odličan primjer pomiješanih neutralnih nijansi dala nam je i ova prolaznica, u čijoj su modnoj kombinaciji posebniji komadi u neutralnim bojama imali glavnu riječ.

Ispod dugačkog svjetlosmeđeg kaputa blagog A kroja s jednorednim kopčanjem, nazirala se maksi haljina u krem boji, s detaljem čvora na okruglom izrezu te lepršavije siluete s asimetričnim rubom na donjem dijelu, koja je provirivala ispod kaputa.

Moda Elegantnu kombinaciju prolaznica je savršeno upotpunila prepoznatljivom dizajnerskom torbom

Chic styling od samo nekoliko ključnih komada zaokružen je Prada mrežastom torbicom u kombinaciji kože i satena, sa srebrnim lancem i u tri boje na isprepletenom dizajnu mreže te elegantnim crnim kožnim Miu Miu mokasinkama s malim zlatnim metalnim detaljem na prednjoj strani!

Moda Odlična modna lekcija: Mladi je gospodin na špici odličnim stylingom ukrao sve poglede

 

Posjeti Miss7.24sata.hr