Vrijeme je da izvadite traper suknje iz stražnjeg dijela ormara, jer su ponovno 'in'

Getty Images
Birajte između svijetlog i tamnog trapera, različitih krojeva i modela, a možete posegnuti i za onom koju već imate u stražnjem dijelu svog oramara
Vidi originalni članak

Traper suknja vratila se na velika vrata nakon čitavog desetljeća, kada smo ju povezivali s partijanericama, poput Paris Hilton. Ovaj komad koji u trgovinama obično ostaje do posljednjih sniženja, ove sezone nose svi - od Rihanne i Selene Gomez do street stylerica, a moramo priznati da je osvježavajuće vidjeti ju ponovno.

U svoje kolekcije za proljeće i ljeto uključili su ju i dizajneri, poput Vetementsa i Saint Laurenta.

Traper minica kao da se odjednom transformirala iz uniforme za plažu u 'it' komad. Ako vas ova suknja previše podsjeća na neke loše kombInacije iz prošlosti, jednostavno to prebolite.

Uklopite ju u sadašnjost i kombinirajte s drugim najvećim trendovima za nadolazeću sezonu. Odlično će izgledati u kombinaciji s bomber jaknama, ali i sa najobičnijim T-shirtom, a kožnjak će joj podariti dašak rokerskog stila. One malo hrabrije djevojke mogu isprobati i kompletni traper look, poput Rihanne.

Što se tiče obuće, s visokim čizmama izgledati ćete super seksi, a nitko vam ne brani da ju nosite i na tenisice. Jednostavno, ne možete pogriješiti s kombinacijama. Izvucite ju iz stražnjeg dijela svog ormara ili si priuštite novu, a u galeriji smo za vas odabrali najbolje komade iz trgovina.

Posjeti Miss7.24sata.hr