[VIDEO] Vesna Jelić: Snimanje naslovnice bila je borba za život

Goran Čižmešija
Ova simpatična 33-godišnjakinja obožava tenisice, trenirke i kožnate jakne. Sa street style fotografom Goranom Čižmešijom snimila je naslovnicu za koju u šali kaže da je bila borba za život... Pogledajte o čemu se radi
Vidi originalni članak

Kad kupim nešto, odmah želim to iznositi i znam već s čime ću iskombinirati. Smatram da sam jedna od onih žena koja i kad se sređuju "full", ne treba više od pola sata. Ako sam u žurbi i u nemam ništa za obući, uvijek se odlučim na sigurnu kombinaciju tenisice - cool trenirka, majica i kožna jakna - kaže nam zvijezda naše ovotjedne naslovnice, odbojkašica Vesna Jelić (33).

Dodaje da je snimanje sa Čižmešijom bilo odlično.

- Odmah smo kliknuli, tako da je snimanje prošlo kao jedno veselo druženje, s tim da, budući da smo snimali na cesti u najprometnije vrijeme, tramvaji, auti i pješaci sa svih strana, bila je to borba za život - smije se ova atraktivna i visoka plavuša te kaže kako upravo zbog visine nikada ona i sestra, također poznata odbojkašica Barbara Ružić, nikada nisu posuđivale odjeću.

- Barbara je 10 centimetara viša, tako da nikad nismo posuđivale robu jedna od druge, ali do današnjeg dana posuđujemo si raznorazne modne dodatke, prvenstveno torbe. S obzirom na to da je starija, ona me upoznala s modom i brendovima - otkriva Vesna. Cijeli intervju pročitajte u subotu, ekskluzivno u Budi.IN-u.

Pogledajte video...

Posjeti Miss7.24sata.hr