VIDEO: Kako sam preživjela 3 eventa u jednom danu

miss7
Vrijeme blagdana je sve bliže, a uz to dolazi i pregršt evenata koji diktiraju i određeni način odijevanja. Pred Kristinom, novinarkom miss7 bio je upravo takav izazov - u jednom danu obići tri eventa i na sva tri jednako zablistati. Je li joj pošlo ZA rukom i je li uspjela doći do svog modnog cilja pogledajte u videu
Vidi originalni članak

Svi dobro znamo da je ponekad pravi izazov izgledati i osjećati se dobro. Pogotovo kada u jednom danu moraš osmisliti tri različita stylinga za tri različite prigode. Suočila sam se upravo s takvim izazovom i ako računamo da je jedino mjesto gdje sam se stigla presvući vlastiti automobil, mogućnosti su mi prilično sužene. Barem je tako izgledalo na prvu. No onda sam dobro osmislili tri modne kombinacije i krenula na prvi event toga dana. 

Radilo se o brunch na otvorenom za koji je naravno rezervirana toplija odjeća pa sam bez razmišljanja dabrala crnu Esmara by Heidi Klum jaknicu. Drugi event me pak odveo na dnevno druženje s kolegama. Zatvoreni prostor dopustio mi je i manje odjevnih slojeva. Skinula sam jaknu i vesticu pa je do izražaja došao svjetlucavi top koji se odlično kombinira s trapericama, suknjama ili u mom slučaju skinny crnim hlačama.

Zadnji događaj toga dana bio je ujedno i najvažniji. Zato sam iz automobila izvukla sjajni blejzer naglašenih ramena i malu clutch torbicu. Savršen styling s kojim sam ujedno završila ovaj pravi modni izazov. Jesam li u njemu uspjela pogledajte u videu!  

Posjeti Miss7.24sata.hr