Victoria u crnom dekoltiranom kombinezonu

Guliver Image/Getty Images
Nakon što su Sjedinjene Američke Države imale svoje modne nagrade CDFA Awards, Velika Britanija je u srijedu 04. lipnja održala dodjelu nagrada Glamour Women of the Year. Glavna zvijezda crvenog tepiha bila je dizajnerica Victoria Beckham koja je došla u pratnji svog sina Brooklyna.
Vidi originalni članak

Vicky je poznata po svom minimalizma birajući pretežito crnu boju. Također, kako privatno tako i poslovno, najčešće nosi kreacije svoje vlastite modne kuće. No, za dodjelu nagrada Victoria je iznenadila odabirom. Crni kombinezon potpis je dizajnerske kuće Maison Martin Margiela, a dizajnerici odlično stoji.

Kreacija pozornost plijeni svojim srcolikim izrezom i širokim hlačama koji ovom styling pružaju dozu drskosti i naglašavaju stav uspješne žene koja se rado poigrava s „muškim“ odjevnim komadima. Kombinaciju je Victoria upotpunila malom zlatnom clutch torbicom iz njene aktualne kolekcije. Jedini komad nakit je statement zlatni prsten, a kosa je blago valovita i puštena u jednu stranu. Kako su leđa na kombinezonu gola, bilo bi lijepo vidjeti Victoriju s podignutom kosom, tako bi neobični izrez još više došao do izražaja.

Njena pratnja je bio najstariji sin Brooklyn koji je odlično izgledao u klasičnom crnom muškom odijelu. Bilo bi lijepo vidjeti dječački razigran stil, no uz roditelje poput Victorije i Davida, vjerojatno je istančan stil i ljubav prema bezvremenskim komadima usađena kod Brooklyna od malenih nogu.

U galeriji detaljnije pogledajte styling Victorije i Brooklyna...

Kako se opušta poznata dizajnerica, doznajte na portalu Zdravakrava.hr.

Posjeti Miss7.24sata.hr