Victoria's Secret Fashion Show vraća se nakon 6 godina, a povratak će biti veličanstven

Profimedia
Vidi originalni članak
  • Nakon šest godina stanke vraća se legendarna modna revija Victoria's Secreta 
  • Victoria's Secret Fashion Show okupit će brojne poznate ljepotice s modne piste, a veliki, glumurozni modni show je zagarantiran
  • Otkrit ćemo ti što sve znamo o Victoria's Secret modnoj reviji te gdje je možeš noćas pratiti uživo 

Adriana Lima, Tyra Banks, Gigi Hadid - brojne svjetske top manekenke okupit će se na modnoj pisti za Victoria's Secret Fashion Show. Od 1995. do 2018. modna revija Victoria's Secreta bila je jedan od najvećih modnih događaja godine. Marka donjeg rublja iznjedrila je brojne supermodele sa svojim predimenzioniranim krilima. Nakon šest godina stanke, vraća se 15. listopada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)

Novi imidž i više 'ženske snage'

Victoria's Secret je 2018. otkazao svoju modnu reviju zbog sve većih kritika javnosti. Kako bi se predstavili s novim, boljim imidžom, povratnički show producirat će isključivo žene. Međutim, show također treba zadržati svoj prokušani stil. „Bit će glamura, krila, mode, glazbe, modela i još puno toga, s ažuriranjima koja također odražavaju naše trenutačne vrijednosti i obveze brenda", otkrili su organizatori.

Povratak 'anđelica'

Victoria's Secret su na svom Instagram profilu objavili brojna imena koja su nekad hodala modnom pistom kao „Victoria's Secret anđelice“, a sada se vraćaju. Između ostalih, tu su supermodel Tyra Banks (50), Adriana Lima (43) i Gigi Hadid (29). Candice Swanepoel (35), Behati Prinsloo (36) i Barbara Palvin (31) također su se vratile na show. A tu su i Paloma Elsesser (32), Taylor Hill (28) i Jasmine Tookes (33).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)

Moda Balenciagine XXL 'uggsice' definitivno se neće svidjeti svakome, izgledaju kao iz crtića

Po prvi puta će modnom pistom na novoj Victoria's Secret reviji prošetati i plus-size modeli. Victoria's Secret se u prošlosti više puta našao na meti kritika zbog ekskluzivnog predstavljanja mršavih modela. Tome se sada žele suprotstaviti, a modnom pistom prošetat će i plus-size supermodel Ashley Graham (36).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)

Naravno, glazbene točke na povratku modne revije također su isključivo ženske. Umjetnice Tyla i Lisa te glazbena ikona Cher  nastupit će uživo te svojim pjevanjem pratiti modele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret)

Revija će se održati u New Yorku i prenosit će se uživo na Amazon Prime Video streameru, kao i na YouTube, Instagram i TikTok kanalima brenda. Kod nas počinje u 1:00 u noći s utorka na srijedu.

Moda Što se nosi na ulicama Pariza? Ni najsvečanije toalete ne mogu proći bez kožne jakne

Posjeti Miss7.24sata.hr