Victoria Beckham voli crni minimalizam

@ www.splashnews.com
Dizajnerica i bivša pjevačica Victoria Beckham posljednjih se godina prometnula u pravu ikonu stila, a da se može jednako chic izgledati i u jednostavnoj kombinaciji pokazala je svojim zadnjim stylingom. Victoria je posjetila u nedjelju 4. svibnja New York, a za putovanje je odabrala malu crnu haljinu.
Vidi originalni članak

Minimalistička haljina duljine i poludugih rukava blagog je oversized kroja te ne prati strogo liniju tijela, a upravo je crni minimalizam jedan od najčešćih odabira poznate trendseterice.

S obzirom na dužinu, zatvoreni dekolte se izvrsno uklapa, a Victoria je izostavila velike komade nakita te je kreaciju upotpunila klasičnim crnim salonkama na špic i velikom crnom torbom. Jedini detalji su bili decentna zlatna narukvica te nekoliko prstenova. Crna boja idealan je odabir za sve prilike, baš kao i mala crna haljina, a Victoria je zasigurno jedna od najboljih promotorica vlastitog dizajna.

Raspuštena kosa dala je ležernu notu kombinaciji, a neizostavne glomazne crne sunčane naočale sakrile su lice i tragove umora od puta. Iako vrlo jednostavna, cijela kombinacija je djelovala vrlo elegantno i ženstveno te primjereno putovanju. Vjerujemo kako bi udobniji odabir bile balerinke ili cipele ravnih potplata, ali kod Victorije smo naviknuti da su visoke potpetice dio svakog stylinga, bez obzira radi li se o dnevnoj ili večernjoj kombinaciji. 

Posjeti Miss7.24sata.hr