Vesele ilustracije na unikatnim torbicama

Nova kreativna suradnja dolazi iz ilustracija maštovite Lane Hudine i kreatorice Sartress torbica Snježane Sirovice. Veseli likovi sada se nalaze na prepoznatljivim torbicama izrađenih od raznih tkanina.
Vidi originalni članak

''Snježana i ja upoznale smo se preko svemogućeg Facebooka. Ona je postala fan mojih crteža, a ja njenih torbica i tako smo naručivale jedna od druge stvari sve dok nam nije pala na pamet ideja da ujedinimo snage i ponudimo nešto drugačije tržištu'', započinje priču o zajedničkoj suradnji Lana.

Nastavlja kako su svi njezini crteži crtani rukom, pripremljeni na kompjuteru i otisnuti na materijal te kako sve radi sama i u roku od jednog dana crtež koji netko poželi može biti na materijalu, spreman za šivanje! kako je Snježana u Samoboru, a Lana u centru Zagreba, materijal se nekako mora dostaviti do nje i onda kreće kreativnost: kombiniranje boja, uzoraka i materijala te šivanje super slatkih torbica.

''Ja sam se oduševila kada sam vidjela prvu torbicu, najednom je ideja postala stvarna :D inače, ona jako precizno i uredno siva i to je također bio jedan od faktora zbog kojeg sam željela s njom surađivati - uvijek znam da ce sve biti tip-top! Tako da sve u svemu, već u roku od dva dana možete imati torbicu koju poželite'', pojašnjava Lana.

Što se tiče crteža, naglašava kako tu ima stvarno svega, raznorazne svakodnevne teme koje su interpretirane na njezin način. Većinom je inspiriraju dnevni događaji – od valjuškanja po krevetu, vožnje biciklom, ljubimaca s buhama pa sve do spremanja za van, pjevanja i zaljubljenosti. Tu su i morski motivi, zimski motivi - za sve prilike po nešto.

''Ja sam bila vrlo iznenađena kad mi je Lana predložila suradnju i da šivanje torbica me  još vise veseli kad gledam te fora crteže koji su oduševili sve koji ih do sada nisu imali prilike vidjeti'' , zaključila je Snježana.

Sartress i Lana DuckAss su u okviru svoje suradnje napravile još jedan projekt. kako je Snježana iz Samobora, Lana je nacrtala nekoliko osnovnih, najpoznatijih značajki Samobora te je Snježana napravila posebnu, Samoborsku liniju torbica.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr