Veliki vodič za pametniju kupovinu na Asosu

asos
U velikoj ponudi online trgovine vrlo se lako izgubiti, a kako vam se to više ne bi događalo, poslušajte naše savjete...
Vidi originalni članak

Tko ne voli kupovati u Asosu? Obožavateljima mode online trgovina je poput špilje sa skrivenim blagom, jer u ponudi ima gotovo sve što vam padne na pamet. No ako ste već do sada naručivali s Asosa, onda znate da se u velikoj ponudi tako lako pogubiti, pogotovo ako, primjerice, u tražilicu upišete "T-shirt" i dobijete preko 10,000 rezultata. To može biti jako demotivirajuće, a može i rezultirati time da potrošite puno više no što ste planirali. Kako vam se to ne bi dogodilo, donosimo vam veliki vodič za jednostavniju i pametniju kupnju u vašoj omiljenoj online trgovini.

"ASOS White"

Tražite li nešto za posebne prilike, tu ćete pronaći najotmjenije i najelegantnije komade.

asos.com, 133 eura

Uvijek pretražujte prema svojoj veličini

Kada krenete pretraživati, prvo označite svoju veličinu. Tako ćete si uštedjeti puno vremena, ali i živaca, jer nećete biti razočarani ukoliko nešto što vam je zapelo za oko ne postoji u vašoj veličini.

asos.com, bluza, 48 eura; hlače, 50 eura

Pogledajte 'catwalk' videe

Možda to niste ni primjetili, ali ispod svakog komada stoji i opcija "View Catwalk", koja vam daje bolji uvid u to kako će ono što kupite izgledati u "stvarnom životu".

asos.com, 100 eura

Naručite dvije veličine i isprobajte ih kod kuće

Kada sumnjate da vam nešto neće pristajati, onda naručite taj komad u dvije različite veličine i vratite onaj koji vam ne odgovara.

asos.com, 239 eura

Pretražujte po boji i materijalu

Ako već imate na umu što biste otprilike htjeli, onda filtrirajte pretragu prema željenim bojama i tkaninama. To će vam uvelike olakšati kupnju i uštedjeti puno vremena.

asos.com, 93 eura

Ne bojte se uložiti u kvalitetne komade

Za neke komade, poput sunčanih naočala ili kaputa, isplati se izdvojiti i malo više novca, ukoliko cijena podrazumjeva i kvalitetu. Naravno, u tom slučaju najbolje je tražiti klasične modele, koji ne podliježu trendovima i koje ćete moći nostiti i nekoliko sezona.

asos.com, 433 eura

Pratite hešteg #asseenonme

Imate li Instagram, ovaj hešteg pomoći će vam u stiliziranju komada koje kupite na Asosu po uzoru na stajliš blogerice.

asos.com, 53 eura

Ciljano tražite komade koji vam nedostaju

Pregledajte svoju garderobu i vidite što vam nedostaje, ukoliko su to, na primjer, tregerice, tu riječ upišite i u tražilicu.

asos.com, 56 eura

Uvijek bacite pogled na odjel "back in stock"

Tu se najčešće kriju komadi koji su se brzo rasprodali, pa su zbog popularnosti ponovno vraćeni u prodaju.

asos.com, 50 eura

U Asos po ravne cipele

Asos možda ima i najbolji izbor ravne obuće, a bacite i pogled na originalne cipele benda, jer ćete takve modele rijetko vidjeti na drugim djevojkama.

asos.com, 24 eura

Ugledajte se na slavne fashionistice

Ako imate modne uzore među slavnima, velike su šanse da ćete na Asosu pronaći slične komade kakve ste vidjeli i na njima, ali po puno povoljnijim cijenama.

asos.com, 21 euro

Pretražujte po budžetu

Kako se ne biste našli u situaciji da potrošite puno više nego što ste planirali, pretraživanje filtrirajte prema svom budžetu. Tako nećete biti ni razočarani ako si ne možete priuštiti nešto što vam je zapelo za oko.

asos.com, 40 eura

Uvijek prvo potražite modne dodatke na Asosu

Asos je 'raj' za trendy modne dodatke po puno povoljnijim cijenama nego u ostalim high street trgovinama. Stoga, ako želite, primjerice, kupiti choker ogrlicu, prvo pretražite ponudu na Asosu, a tek onda pogledajte što nude druge trgovine.

asos.com, 10 eura

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr