Veliki vodič za sniženja – baš sve što ti treba na jednom mjestu

Unsplash/Getty
Vidi originalni članak
  • Napokon je došlo naše najdraže vrijeme godine i pri tome ne mislimo na ljeto niti godišnje odmore
  • Naravno, radi se o sezoni ljetnih sniženja
  • Donosimo ti shopping vodič za sve što trebaš - od stvari za plažu do savršenih krpica za posao

 

Napokon je došao taj dio godine kojem se toliko veselimo i ne, ne mislimo na godišnje odmore ili odlazak na more. Ako je i za tebe najdraži "praznik" sezona ljetnih sniženja, onda potpuno razumiješ naš entuzijazam. Iako ne diskriminiramo niti jedan oblik kupovine, u vrijeme ljetnih sniženja ipak nam je najdraže prošetati se trgovinama i isprobati sve što kupujemo. Osim što nam daje priliku da dobro proučimo sve što kupujemo, shopping u trgovačkim centrima služi nam i kao mali bijeg od svakodnevice i trenutak kada ne mislimo na ništa drugo osim na ono što nas u tom trenutku najviše veseli. Ipak, i sama znaš koliko se kupovina brzo može pretvoriti u pravi kaos ako nemaš dobar plan, a mi smo tu da ti olakšamo potragu za savršenim komadima. Pa, krenimo. 

Opremi se za plažu

Bilo da tek ideš na ljetovanje i opremaš se za sve te vruće dane koji dolaze ili si već bila na moru i ostatak ljeta provodiš doma, sigurni smo da ti zabave neće nedostajati. Koliko je zabavno biti na moru, toliko i ljeto u gradu ima svoje prednosti pa ćemo tako plažu pronaći barem na bazenima ili obližnjem jezeru. Gdje god ta plaža bila, trebat će ti dobar kupaći kostim. S crvenim kupaćim kostimom ove sezone ne možeš pogriješiti, a hit su i jednodijelni modeli.

YAMAMAY: bikini; Pull&Bear: bikini; CALZEDONIA: kupaći kostim

Ljetni business casual

Osmisliti što obući na plažu možda nije tako teško, ali odabrati komade koje možeš nositi na posao, u kojima ti neće biti vruće, ali ćeš i dalje izgledati odlično, nešto je drugo. Ponekad se čini kao nemoguća misija, ali vjeruj nam, moguće je. Ključ je odabrati prirodne materijale poput pamuka ili lana, što lepršavijeg kroja i nešto svjetlijih boja. Tu su i neizostavne sandale, a pogriješiti nećeš niti ako odabereš platnene tenisice. 

s.Oliver: suknja; Zara: bluza; Replay: haljina

Nezaobilazni dio svake ljetne kombinacije za posao su i dobre cipele, ali i prava torba. Kako su nam balerinke ponovno u trendu, jednostavno moramo imati barem jedne u kolekciji, a slingback cipele trend su koji već drugu godinu za redom ne prestajemo nositi. Ljetni outfiti za posao su i nešto malo opušteniji, pa uvijek možeš cipele zamijeniti prikladnim tenisicama koje obožavamo nositi na haljine baš kao što to nalaže Copenhagen chic trend.

MASS: Guess cipele; Buzz: Nike tenisice Gamma Force; ICON: Tommy Hilfiger balerinke; ALDO: torba

Treninzi ne prestaju ljeti

Koliko je tjelovježba važna već svi dobro znamo, a to znači da ni ljeti ne prestajemo trenirati, eventualno treninge prilagođavamo sezoni. Tako trčanje u obližnjem parku ili mijenjamo onim u zatvorenom ili jednostavno na trening krećemo ranije. U svakom slučaju, potrebna nam je odgovarajuća odjeća za vježbanje. Ove godine, hit su jarke boje pa pokušaj odoljeti crnim tajicama, ako je ikako moguće. 

Converse: Chuck Taylor All Star platform tenisice; ADIDAS: sportski top, kratke hlače; POLLEO: Zoe tajice

Donje rublje za svaki dan

Bilo da se radi o ljetnim, zimskim ili međusezonskim sniženjima, nikada ne propuštamo kupiti novo udobno donje rublje. Kod donjeg rublja nije nam toliko važno pratiti trendove koliko nam je važno da je ono udobno i da nam daje podršku koja nam je potrebna. Crni kompleti ili eksplozija boja, na tebi je da odabereš.

Intimissimi: komplet donjeg rublja, bodi; Tezenis: grudnjak

Savršen poklon po odličnim cijenama

Čak i ako tvoja najbolja prijateljica nije rođena u ljetnim mjesecima, ljetna sniženja idealno su vrijeme za kupovinu poklona. Možda se čini smiješno, ali dobra pidžama savršen je odabir za poklon jer, budimo realni, koliko često uložimo u poštenu pidžamu sami? Jednom kada prijateljica osjeti koliko je nova pidžama udobna i meka, bit će ti jako zahvalna. No ako ipak tražiš neki klasičniji poklon, s kvalitetnom kozmetikom ili ledenoplavom torbicom ne možeš pogriješiti, budući da je to najpoželjnija boja sezone. 

Replay: torbica, Intimissimi: pidžama, L'Occitane: osvježavajući gel za područje oko očiju, esencija za hidraciju lica, hidratantna mineralna maska

Vrijeme je za kupovinu tehnike

Možda je u tom nepresušnom izvoru prekrasnih krpica lako zaboraviti i na stvari koje su ti potrebne u svakodnevnom životu, kao naprimjer tehnika, ali mi smo tu da te podsjetimo. Trendovi u svijetu tehnike se ne mijenjaju previše - volimo pouzdane uređaje koji će napraviti sve što želimo, a u isto vrijeme odlično izgledati. Odaberi novo prijenosno računalo ili tablet, a uvijek ti osim za posao mogu poslužiti i kao filmsko platno na godišnjem odmoru. Također je možda baš sada pravo vrijeme za kupovinu pametnog telefona ili friteze na vrući zrak koju promatraš već neko vrijeme. 

Mikronis: Lenovo tablet, HP store: prijenosno računalo; Mi Store: Xiaomi Smart Air Fryer Pro; iStyle: iPhone 15

Pripremi dom za jesen

Već je par novih sitnica dovoljno da promijeniš osjećaj prostorije i učiniš ju ugodnijom i više cozy. Možda ljetne dane želiš provoditi samo u prirodi, no pokušaj se sjetiti tih predivnih jesenskih i zimskih dana koje ćeš provesti pod dekicom, uz čaj, knjigu ili omiljeni film. Tada će ti svakako trebati i koja mirisna svijeća ili topla deka.

Hoću knjigu: Woodwick svijeća; Zara Home: deka; JYSK: ukrasni jastuk

Uživanje u ljetnim sniženjima još je veće ako shoppingiramo u odličnom okruženju, a boljeg iskustva za sva osjetila nema od naj osjećaja u Arena Centru, omiljenom shopping centru čitateljica miss7 što potvrđuje i Woman's Choice 2024. nagrada. Pobjegni od vrućine u svijet sniženja, odaberi sve što ti je potrebno za ljetovanje, ali i što bezbolniji povratak u stvarnost nakon godišnjeg i pri tome uštedi. Sva naj ljetna sniženja potraži na stranicama Arena Centra, a preuzmi i Arena SPOT aplikaciju za još zabavnije iskustvo shoppinga. 

Posjeti Miss7.24sata.hr