Veća, ali isto slatka: hoće li Jacquemus Bambino dostići popularnost Le Chiquito torbice?

Vidi originalni članak
  • Ne znamo, ali Bambino ulazi u opasnu konkurenciju kad želimo da nam nešto u torbicu i stane...
  • Jacquemus je iznjedrio cijeli niz popularnih torbica, prošle su godine minijaturnu Le Chiquito nosili svi, no možda je vrijeme za smjenu na vrhu

Jacquemus torb(ic)e mračni su predmet želja brojnih žena, a dobrom dijelu njih ne ostanu u domeni želje već s više ili manje napora sakupe novac i priušte si kakvu slatku jacquemusicu... Torbice ovog francuskog brenda već odavno imaju status it torbica; svojim razigranim oblicima, trendi bojama i efektnim detaljima priskrbile su si tu reputaciju.

Od možda najpopularnije i najprepoznatljivije torbice Le Chiquito do novih modela koje donosi svaka sezona i kolekcija Jacquemus torbe nose od modnih urednica do pop zvijezda, od modela do influencerica. Čini se da se prošlogodišnji model inspiriran valovima La Vague nije previše dobro "primio" no zato su neki drugi poput Le sac Rond postali statement torbe, u najboljem smislu te riječi.

Svako toliko pojavi se torbica kojoj jednostavno ne možemo odoljeti, a kad je riječ o ovom francuskom brendu takva se torbica pojavi jako, jako često. Bambino torbica nije novi model sa Jacquemus potpisom, ali izgleda da se penje na ljestvici popularnosti i da bi mogla prestići i možda najpopularniji i najprepoznatljiviji model, mikroskopsku Le Chiquito. 

Slavu je stjecala postepeno, tijekom nekoliko sezona, i možda je ovo njezina godina. Vole je i zvijezde s A liste i fashionistice s Instagrama. A kako je jednom rekao osnivač brenda Simon Porte “Ako izgleda dobro na Instagramu, prodat će se. To je jednostavno svijet u kojem živimo."

Bambino sigurnim korakom ide svojim putem. Ova torbica nije napravila bum kao neke druge, no vrlo je popularana. Ne dolazi bez vraga u više od dvadeset boja! Dobra je i za dnevne i za večernje outfite, a dugi remen koji se može skidati pretvara ju u torbu za nošenje preko tijela. Bez njega, ona je slatka torbica s ručkom, za partyje, dejt ili za outfit gošće na vjenčanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carina Gerlings (@carinaagerlings)

Zašto investirati? Pa, ljepota luksuzne dizajnerske torbe podrazumijeva i kvalitetu, a ove se torbice izrađuju u Italiji, od pažljivo odabrane kože. Ova bebica će trajati! Stil je već dokazao postojanost pa će biti nosiva još mnogo sezona. Grande Bambino malo je veći od prethodnih modela Jacqemusa, što znači da u nju stanu sve osnovne stvari, a da nije pretrpana. Što se tiče cijene, iako je još uvijek visoka, u usporedbi s drugim dizajnerskim 'it' torbama koje se prodaju za više tisuća eura, Jacquemus drži svoje cijene na nižem kraju ljestvice.

Možda te ovi modeli inspiriraju...

Posjeti Miss7.24sata.hr