Uz ovaj C&A blejzer u stilu Diora, povratak u ured će biti puno lakši i ekstra stylish

C&A Foto: C&A blejzer
Vidi originalni članak
  • Polako se bliži kraj godišnjih odmora, a to znači i povratak u ured te promjena garderobe iz opuštene ljetne u ozbiljniju, poslovnu
  • Jedan od komada koji će se svakako pronaći na našoj listi odjeće koju kupujemo u narednim tjednima su blejzeri
  • C&A u ponudi ima elegantan blejzer koji dolazi u dvije boje, a zbog remena koji se veže oko struka podsjeća nas na Dior modele
  • Pročitaj više: C&A je još snizio cijene: neki od ovih komada će te koštati manje od kuglice sladoleda

Nažalost, ljeto se za brojne polako bliži kraju. Vrijeme je povratka u rutinu i svakodnevicu što znači i povratak poslovnim obvezama. Iako smo posljednjih nekoliko tjedana proveli u kratkim hlačama i širokim haljinama, stiglo je vrijeme za malo 'ozbiljnije' modne kombinacije. Jedan od komada koji s prelaskom iz ljetne u jesensku sezonu iznova kupujemo su svakako blejzeri. Njih nikada nemamo dovoljno, a oni su naše tajno oružje u danima kada ne znamo što odjenuti na posao. Svaku kombinaciju podignu na višu razinu, a mi smo u C&A ponudi pronašli blejzer koji dolazi u dvije vječne boje - crvenoj i crnoj, te na sebi ima vrlo elegantan detalj koji nas je podsjetio na Dior modele - remen. 

C&A blejzer nije klasičan komad koji smo naviknuli viđati u trgovinama, naročito u posljednje vrijeme kada su pretežito dominirali oversized modeli. C&A blejzer je na elegantnijoj i otmjenijoj strani, a crvena i crna boja u kojima dolazi, dodatno doprinose elegantnijem izgledu. Iako još ne želimo razmišljati o dugim rukavima, na ovom blejzeru izgledaju toliko dobro da nam nije prerano da bismo ga dodali u košaricu.

Iako na prvu izgleda kao klasičan blejzer, C&A je ovaj model podigao na višu razinu uz uski remen koji ističe struk, koji se često izgubi kada nosimo blejzer. Ovo nas neodoljivo podsjeća na elegantne blejzere modne kuće Dior. 

Odlična stvar je to što se remen može skidati pa u danima kada ne želiš potpuno elegantan izgled, možeš ga ukloniti i blejzer će super izgledati na traperice za svaki dan. Ovaj blejzer zamišljamo u kombinaciji sa suknjama olovka kroja i balerinkama koje nam još uvijek ne izlaze iz glave (ni ormara). C&A blejzer je moguće prati u perilici na 30 stupnjeva što je svakako velika prednost, a cijena mu je 49,99 eura. Svakako je nešto što želimo imati u svojoj kolekciji. 

Moda Nakon voćnog i leopard uzorka, vraćamo se točkicama. Ova svestrana haljina iz C&A to i potvrđuje

Posjeti Miss7.24sata.hr