Usudiš li ih se nositi? Na Reserved sniženju smo pronašli neobične cipele - i zaljubili se

Reserved Foto: Reserved srebrne sandale na sniženju
Vidi originalni članak

Reserved sniženja su u tijeku već neko vrijeme, a konstantno se dodaju novi komadi u ponudu. Zavirili smo u ponudu obuće i poprilično nam se svidjelo ono što smo vidjeli. Ipak, u moru klasičnih komada koje se uvijek isplati imati i koje posebno volimo uloviti na sniženju jer znamo da ćemo ih nositi, pronašli smo jedne zanimljive cipele. Riječ je o srebrnim sandalama koje su miks nekoliko stilova. Pomalo neobične, moramo biti iskrene, ali možda si (i) ti dovoljno odvažna za njih.

Reserved sandale dolaze u vrlo popularnoj metalik boji obuće posljednjih nekoliko mjeseci, srebrnoj, te imaju visoku petu i zanimljiv kvadratni vrh. Preko rista se proteže široka traka koja ide sve do gležnja, a koju sa strana drže remenčići. Zanimljiv dizajn, naročito u ovoj uočljivoj boji. Moramo priznati da su Reserved sandale posebne, ovisno iz kojeg ih kuta gledamo djeluju zatvorene ili otvorene, ali smo sigurni da će svi gledati u njih.

Moda Pletena haljina i espadrile na visoku petu? Marija Čamber zna kako napraviti elegantnu kombinaciju za svaki dan

Prednji dio Reserved sandala izgleda kao gladijatorice, a tanki remenčići oko stopala sandalama daju ženstven izgled. Cijena čudnovatih Reserved sandala je 39,99 eura i ako želiš uloviti svoj broj požuri, jer brzo se rasprodaju.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr