Upoznajte novu miljenicu u svijetu mode: Lily-Rose Depp

Instagram/Nives Celzijus
Glumica, manekenka, muza i trendseterica, a tek joj je 16. godine. Upoznajte Lily-Rose Depp...
Vidi originalni članak

Lily-Rose Depp viđena je na svim važnim partijima, u najnovijim reklamama i kampanjama, druži se s ikonama koje su joj poput obitelji... Znate li tko je ova mlada zvijezda u usponu koja je krenula u vrtoglavo osvajanje modne i filmske industrije? Upoznajte ovu najnoviju modnu ljubimicu - ovo je sve što trebate znati o njoj...

Ona je lice Chanela

Lily-Rose ima ultimativni pečat odobrenja modnog vladara, Karla Lagerfelda. Prošlo ljeto bila je lice Chanelove Pearl Collection kampanje. "Lily-Rose je prekrasna, ona je mlada djevojka nove generacije sa svim kvalitetama zvijezde", rekao je Karl.

Njeni roditelji su Johnny Depp i Vanessa Paradis

Neki ljudi jednostavno su genetski blagoslovljeni, ali Lily-Rose je i više od toga. Ona je kći ''pirata s Kariba' i pjevačice, modela te, također, Chanelove muze. Vanesa Paradis bez prestanka surađuje s francuskom modnom kućim još od 1990., pa se može reći da je Chanel utkan u DNK Lily-Rose još i prije njenog rođenja.

Ona je manekenka, ali i glumica

Pokupila je najbolje od oba roditelja i što se tiče izbora karijere. Prateći majčine stope postala je Chanelov model, a od oca je naslijedila glumački dar. Glumi u tri nadolazeća filma, uključujući Yoga Horses u kojem glumi i Johnny Depp te Planitarium s Natalie Portman. Može se reći da ima početak karijere iz snova.

Ona je jako 'chic' djevojka

Rođena je u Parizu, a majka joj je francuska ikona. Stoga je i očekivano da ova djevojka ima iznimno dobar smisao za modu. Voli eksperimentirati sa različitim stilovima, od 'choker' ogrlica, preko grunge bombera do sandala u kombinaciji s čarapama. A sve to na njoj izgleda odlično.

Posjeti Miss7.24sata.hr