Upečatljive jakne s potpisom XD Xenia Designa

Davor Puklavec/ Pixsell
Nakon izložbe Borisa Pavlina, ovosezonski CAP nastavio se ponovno u prostorijama muzeja. Poznata dizajnerica Ksenija Vrbanić predstavila je izložbu „Suture, strukture, teksture... Fosili kao inspiracija u modnom dizajnu“ i modnu reviju u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju.
Vidi originalni članak

Nova kolekcija modnog brenda XD Xenia Design hipnotizirajuće uvlači u svoju mračno zavodljivu modnu priču. Prevladava crna i bijela boja koje su osvježene jarko crvenom, trendi plavom i sjajnom sivom.

Za ovu sezonu Ksenija je odlučila svojoj ženi dati dozu seksipila koju je postigla uz pomoć prozirnog materijala koji nenametljivo, no ipak itekako vidljivo otkriva pojedine dijelove ženskog tijela.

No, to čini da veoma elegantan način – žena je svjesna svoje prozirnim materijalom prekrivene kože, no to nosi samouvjereno i posve prirodno. Glamur prevladava u crnim haljinama i blještavim sjajnim jaknicama/sakoima.

Kao i inače, Ksenija je oduševila svojim jaknama koje pozornost plijene neobično postavljenim patent zatvaračima zbog kojih je u prvom planu način kopčanja.

Prugice, točkice i crno-bijeli grafizam vodeći su uzorci koji unose dašak razigranosti u kolekciju.

Styling je upotpunjen neobičnim cipelama, zalizanom bijelom frizurom i zavodljivim crvenim usnama.

Cro A Porter nastavlja se u četvrtak gdje će se u prostorijama Laube predstaviti nove kolekcije hrvatskih dizajnera klasičnim revijalnim načinom..

U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju modnog brenda XD Xenia Design...

Posjeti Miss7.24sata.hr