Ulični ormar ima rasprodaju koju ne želimo propustiti

Instagram
Second-hand, vintage i retro dućan u sklopu svog dvorišta ovog petka i subote održava veliki vintage yard-sale u centru Zagreba. Od Prade do no-name komada, veselimo se svemu
Vidi originalni članak

Ova zagrebačka trgovina, u svega nekoliko mjeseci postala je kultno okupljalište obožavatelja vinatge i second-hand trgovine. Svi koji se žele istaknuti iz mase nekim originalnim modnim detaljem ili odjevnim komadom znaju da je ova trgovina u Jurišićevoj 16 idealno odredište. 

S obzirom na to da nam stiže hladnije vrijeme, ovo je zadnja ovogodišnja dvorišna rasprodaja pa je pravo vrijeme da uloviš koji posebni komad koji će se savršeno uklopiti u tvoju postojeću kolekciju. Rasprodaja počinje sutra, u 10 ujutro, a traje još i cijelu subotu.

 

Modne marke koje se ovdje prodaju su Prada, Fendi, Roberto Cavalli, Lacoste, ali ima i onih no-name komada. Sva odjeća uvozi se iz Italije, a prije nego što se uopće nađe na policama trgovine prolazi detaljnu kontrolu, pranje i glačanje. Želiš li retro haljinu, jedinstveni kaput ili cipele koje će plijeniti pažnju, svakako zaviri u Ulični ormar koji čuva prava mala blaga, često i s dizajnerskim potpisom. 

 

Nije važno voliš li vintage/retro modu ili ne, ovo je shopping događaj koji nećeš htjeti propustiti! 

Posjeti Miss7.24sata.hr