Udala se princeza Eugenie, a osim njezine vjenčanice i ovi su nas lookovi oduševili

Getty Images
Još jedno Kraljevsko vjenčanje je iza nas, a osim predivne princeze Eugenie i njezine vjenčanice, ova poznata lica su nas oduševile svojim outfitima
Vidi originalni članak

Princeza Eugenie, sestrična Harryja i Williama, udala se za Jacka Brooksbanka u kapelici St.Georgea u dvorcu Windsor. Time smo danas svjedočili još jednom bajkovitom kraljevskom vjenčanju, predivnoj vjenčanici dostojnoj princeze te crème de la crème okupljanju Velike Britanije. Princeza je za svoj najvažniji dan u životu odabrala vjenčanicu s potpisom dizajnera Petera Pilotta, a svoj smaragdni nakit kombinirala je sa Greville Emerald Kokoshnik tijarom koju je dobila na posudbu od svoje bake, kraljice Elizabethe.

Princeza Eugenie

Princeza nije nosila veo, a iza ove (za kraljevsku obitelj) moderne odluke stoji divan razlog - princeza je dizajnom vjenčanice htjela otkriti gornji dio leđa i veliki ožiljak od operacije skolioze koju je prošla kad joj je bilo 12 godina.  

Princeza Eugenie je ponosno pokazala ožiljak na leđima

Osim princeze Eugenie, svojim izborom odjeće za kraljevsko vjenčanje oduševila su nas još neka poznata lica, a 10 najboljih donosimo u nastavku:

Cara Delevingne (26)

Klasična Cara. Uvijek drugačija, uvijek posebna. Britanska manekenka za kraljevsko vjenčanje odabrala je Emporio Armani odijelo, vrtoglavo visoke salonke i šešir s potpisom Chanela. Svojem je looku dodala i kravatu, a iako smo to pomalo priželjkivali, na vjenčanju se ipak nije pojavila u pratnji djevojke Ashley Benson.

Cara Delevingne

Demi Moore (55)

Američka glumica Demi Moore, pojavila se u Victoria Beckham haljini koju je vješto iskombinirala s cipelama i torbicom istog tona. Jako nam se sviđa ova klasična i ženstvena kombinacija koja na Demi izgleda kao salivena. 

Demi Moore

Emma Louise Connolly (26)

Škotska manekenka bliska je prijateljica princeze Eugenie, a svojom je pojavom momentalno oduševila modne kritičare - ali i nas! U haljini dizajnerice Alessandre Rich, Emma je blistala u crvenom od-glave-do-pete, a odabrala je i prilično hrabre polu-otvorene cipele od transparentnog vinila. 

Emma Louise Connolly

Kate Middleton (36)

Kate voli boje pa je tako i za vjenčanje odabrala jarko ružičastu haljinu svog omiljenog dizajnera Alexandera McQueena. Vječno nasmijana Kate na vjenčanje je stigla u pratnji princa Williama, a dvoje njihove djece, princ George i princeza Charlotte, bili su maleni djeveri i djeveruše!

Kate Middleton

Liv Tyler (41)

Američka glumica i model, oduševila je klasičnom kombinacijom midi suknje i blejzera te klasičnih crnih baršunastih salonki. Liv je odabrala šešir sa malim velom koji elegantno pada preko očiju, a na vjenčanju se pojavila u pratnji partnera Davea Gardnera.

Liv Tyler

Meghan Markle (37)

Meghan je za ovo kraljevsko vjenčanje odabrala tamno plavu kombinaciju s potpisom Givenchyja. Na haljinu je nosila odgovarajući kaput i šešir te svoje omiljene Manolo Blahnik klasične salonke. Meghan rijetko eksperimentira s bojama pa smo nekako i očekivali jednu klasičnu zagasitu kombinaciju od nje i za ovu priliku...

Meghan Markle

Naomi Campbell (48)

Kraljica. Legenda. Crna pantera, Naomi Campbell u svemu što odjene nam izgleda moćno i senzacionalno. Ništa drugačiji dojam niej ostavila ni na današnjem kraljevskom vjenčanju gdje se pojavila u all-black kombinaciji: Ralph&Russo midi haljini, kožnim rukavicama, crnim Jimmy Choo salonkama i pogađaš - fantastičnom šeširu!

Naomi Campbell 

Pippa Middleton (35)

Starija sestra vojvotkinje Kate, iako treba roditi svakog dana, nije propustila ovo kraljevsko vjenčanje. Predivna trudnica odabrala je smaragdno zelenu midi haljinu u kojoj nam izgleda savršeno! I Pippa je nosila šešir u istoj boji haljine te se bez obzira na trudnički trbuh popela na visoke potpetice.

Pippa Middleton

Pixie Geldof (28)

Britanska manekenka i pjevačica za kraljevsko vjenčanje odabrala je predivnu ružičastu toaletu s potpisom luksuzne modne kuće Celine te Manolo Blahnik natikačama na petu. Od detalja se ističe šešir sa motivom predimenzioniranih ruža te tirkizno plava torbica kojom je postigla kontrastni dojam looka. Na vjenčanju se pojavila u pratnji supruga Georgea Barnetta, bubnjara britanskog benda These New Puritans.

Pixie Geldof

Poppy Delevingne (32)

Predivna Poppy oduševila nas je u Oscar de la Renta pastelno plavoj haljini te vrtoglavo visokim Christian Louboutin štiklama. Poppy je za ceremoniju odjenula i dugi kaput u odgovarajućoj nijansi te fantastičan šešir sa perjem. Na vjenčanju se pojavila u pratnji oca Charlesa Delevignea.

Poppy Delevingne

Posjeti Miss7.24sata.hr