U trgovine su stigli novi kupaći kostimi, izdvojili smo odlične modele

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • Počinjemo razmišljati o ljetovanju (a i proljetnom odmoru), a stigli su i novi kupaći kostimi
  • Jednobojni kostimi su elegantni, no ovog je ljeta šarenilo in
  • U trendu je i animal print, a modeli su prekrasni

Bliži se vrijeme u kojem ćemo intenzivno razmišljati (napokon!) o odlasku na ljetovanje i krajnje je vrijeme da se upoznamo s aktualnim trendovima u svijetu kupaćih kostima. Dakle, pogledajmo što se nosi!

SAVJETI Ovo moraš znati: 7 načina kako da ne dobiješ šlaufić oko struka

1. Samo šareno

S lijeva na desno: Zara (149,90 kn), Pull and Bear (149,90 kn), Oysho (gaćice 99,90 kn; top 149,90 kn)

Koliko god nam bili dragi, trendovi nalažu da jednobojne kostime ove godine ostavimo kod kuće. Trgovine su preplavili šareni kupaći kostimi s različitim cvjetnim printovima. Veliki cvjetovi, sitniji cvjetići - svi su in! Pronađi print koji odgovara tvom stilu i karakteru te uživaj. Ponuda je stvarno jako raznolika.

2. Tie-dye

S lijeva na desno: Zara (179,90 kn), Pull and Bear (149,90 kn)

MODA Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru

Tie-dye tehnika bojanje tkanine veliki je povratnički trend iz devedesetih. Iako smo ga viđali na majicama, haljinama i suknjama, njegova pojava na kupaćim kostimima uistinu nas je iznenadila. Posebno lijepo izgleda na jednodjelnim komadima, a mi smo se zaljubili u Pull and Bearov model koji možeš nabaviti po cijeni od 149,90 kn.

3. Animal print

S lijeva na desno: Zara (179,90 kn), Bershka (169,90 kn), Bershka (gaćice 79,90 kn; top 99,90 kn)

Animal print proživljava svoje zlatno doba. Taj trend je apsolutno sveprisutan i življi nego ikada. Sada se uselio i na kupaće kostime i moramo priznati da izgleda stvarno fantastično. Možeš birati između leopard printa i zmijskog uzorka, a pravi entuzijasti će definitivno pronaći i zebra uzorak. Nama se najviše svidio Zara kupaći kostim s leopard printom koji ima dubok izrez i prava je seksi poslastica. 

4. Točkice

S lijeva na desno: Calzedonia (gaćice oko 140 kn;top oko 200 kn), Calzedonia (gaćice oko 100 kn;top oko 200 kn), Calzedonia (gaćice oko 140 kn;top oko 200 kn)

Modni prijedlozi Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići

Sve romantičarke zasigurno će se razveseliti kad kažemo da su u modi i točkice. Točkasti uzorak sjajno će se slagati sa ženstvenim modelima i volančićima na gornjim i donjim djelovima. Calzedonija ima široku ponudu ovakvih kupaćih kostima, a svaka poklonica ovog uzorka tamo će naći nešto za sebe. 

5. Neobični izrezi

S lijeva na desno: Oysho (259,90 kn), Pull and Bear (149,90 kn), Reserved (249,90 kn)

Neobični izrezi i naramenice također čine veliki dio ovogodišnje ponude. Iako su prilično nezgodni kada želimo malo potamniti, ovakvi kupaći uvijek nam privuku pažnju. Prorezi na trbuhu posebno su upečatljivi i moderni, a dragi su nam prorezi sa strane za koje se čini da barem malo vizualno stanjuju struk. 

Posjeti Miss7.24sata.hr