U trgovine Rodea je stigao novi brend: upoznaj maštovite Anekke torbe

Rodea
Vidi originalni članak
  • Rodea je poznata po ponudi najkvalitetnihih brendova obuće i torbi iz Španjolske
  • Sad se toj obitelji pridružilo još jedno ime koje odlikuju maštovit dizajn, vrhunska izrada i najbolja koža
  • Anekke je na hrvatsko tržište stigao sa serijom torbi jedinstvenog dizajna, i s puno osobnosti, baš kakvu posjeduju i žene koje ih kupuju

Rodea u svojoj ponudi ima širok asortiman španjolskih proizvođača obuće i torbi koji kombiniraju tradicionalnu izradu s modernim dizajnom. Vrhunska europska kvaliteta izrade, uz čaroban mediteranski modni stil čini prepoznatljivost ovih brendova, a sad se Rodea obitelji pridružilo još jedno ime - Anekke.

Anekke potpisuje torbe i modne dodatake izrađene sa srcem, vlastite osobnosti i jedinstvenog dizajna. To je brend koji ima priču iza svakog komada te osnažuje ženske vrijednosti. Anekke je sanjarica koja uživa u otkrivanju ​​svijeta, ona putuje bez prestanka i svoje avanture iz različitih zemalja svijeta pretvara u kolekcije inspirirane njima. 

Povijest Anekke započela je 2015. u Petreru, Alicante, kao odgovor na potrebu osmišljavanja kolekcija za žene s posebnim ukusom, s fokusom na detalje, ali i s pričama iza svakog okomada s njihovim potpisom. Život su brendu udahnula trojica braće s bogatim iskustvom u svijetu fine kožne galanterije, a Anekke nije samo ime brenda, Anekke znači - avantura, kako stoji na službenoj stranici.

Zato Anekke putuje u Japan, Indiju, Egipat, Pariz i inspirira se životima žena poput Coco Chanel, Amelie Earhart, Jane Goodall ili Jane Austen. Za mnoge žene diljem svijeta Anekke torbe su stoga puno više od modnog dodatka. Svojim jedinstvenim dizajnom one im također pričaju priču... 

Posjeti Miss7.24sata.hr