Twinset jesen vidi u bojama kave, a komade iz nove kolekcije odjenulo je šest poznatih dama

Nela Fell Foto: Nela Fell
Vidi originalni članak
  • Zagrebački je Twinset za potrebe predstavljanja nove kolekcije postao šarmantni café, a novu kolekciju predstavile su ikone hrvatskog modelinga
  • Baš poput kave, koja dolazi u različitim oblicima i kombinacijama, nova jesen-zima kolekcija bogata je različitim materijalima, bojama i teksturama, koji dolaze u tonovima lattea, karamele pa sve do tamnosmeđeg ristretta s bakrenom pjenicom
  • Kad su se u tople boje i omiljene odjevne komade odjenule Nikolina Pišek, Anita Dujić Broadfoot, Korana Gvozdić, Lidija Lešić, Iva Šarić Petković i Vanja Halilović, Twinset café pretvorio se u jesensku modnu bajku koja vlada svjetskim metropolama 

Zagrebački je Twinset danas postao pravi mali, talijanski cafe, samo za predstavljanje nove kolekcije jesen-zima. Twinset ove godine vidi ženu još romantičnijom i profinjenijom, stoga nova kolekcija donosi veliki izbor materijala, tekstura i boja. Na nježan latte, frappuccino ili moćan ristretto, asocirat će vas boje nove kolekcije koja savršeno pristaje jesenskoj kulisi i različitim prigodama koje ona donosi.

U potrazi za ultraženstvenim interpretacijama aktualne smeđe, Twinset je okupio poznate hrvatske dame i modele – Nikolinu Pišek, Anitu Dujić Broadfoot, Koranu Gvozdić, Lidiju Lešić, Ivu Šarić Petković i Vanju Halilović. Svaka na svoj način, ali ipak s autentično romantičnim Twinset potpisom, kombinirale su omiljene kavene tonove za svoj jesenski izgled.

U predivnoj satenskoj haljini bakrene ristretto pjenice i vunenom kaputu nalik bundi, Nikolina Pišek moćno je umotala svoju ženstvenost i ostavila sve bez daha. Mekano odijelo od eko kože sa životinjskim uzorkom ostavilo je profinjeni, luksuzni dojam, a u njemu je Anita Dujić Broadfoot spremna za poslovni sastanak, ali i za večernji dejt. Satensko odijelo ukrašeno perjem oko manžeta, u nježnoj boji karamele savršeno je obgrlio Koranu Gvozdić, koja ga preporučuje za dnevna, ali i elegantna večernja druženja.

Lidija Lešić uskočila je u vaniliju, u maksi kaput s volanom i minicu od vune s teddy efektom, i unijela svježinu u jesen, baš poput šlaga na omiljenom espressu. Iva Šarić Petković zna kako stilizirati popularnu crop bluzu otvorenih leđa s dugom suknjom tigrastog uzorka i pritom inspirirati modne odlikašice. Pleteni komplet u toploj latte boji ističe savršenu žensku figuru, a u njemu je Vanja Halilović izgledala i osjećala se savršeno damski.

Inspirirajte se omiljenom šalicom kave i razgledajte novu jesen-zima kolekciju u web trgovini karla.hr ili posjetite Twinset trgovine u Splitu i Zagrebu.

Posjeti Miss7.24sata.hr