Tvoj mobitel mogao bi se zaljubiti u ove maskice

ASOS
Da smo prije desetak godina pričali o trendu lijepih maskica za mobitel. Vjerojatno bi nas gledali potpunom u čudu, s nekoliko upitnika iznad glave. Danas smo zato izdvojili one najljepše!
Vidi originalni članak

Maska za mobitel zamišljena je s namjerom zaštite telefona. No njezina je svrha odavno izašla iz prvotno zamišljenih okvira. Danas češće služi kao modni dodatak nego išta drugo, a o tome govori i činjenica da velika većina dizajnerskih imena u svojoj ponudi luksuznih komada nudi i maskice za mobitel. Cijene Hermès i Louis Vuitton maska za mobitel dosežu vrtoglave cifre od gotovo 6000 kuna. Cijene najskupljih modeli od krokodilske kože dosežu i do 30000 kuna. Da, dobro si pročitala. Mali bi broj ljudi takav trošak uspio opravdati, kako u svojoj glavi tako i svojoj kreditnoj kartici. To, naravno, ne znači da se njihovom dizajnu ne možemo diviti. 
 

Srećom po nas cijena nije garancija originalne, zanimljive maske za mobitel. Tržište je prepuno neodoljivih modela sa potpuno prihvatljivim cijenama a mi vam donosimo prijedloge za svačiji ukus!

Za one kojima je dizajn važniji od praktičnosti

Lijevo;New Look 35 kuna,Sredina; SkinnyDip 130 kuna, Desno;New Look 35 kuna

Za one koji su vjerni minimalizmu

Lijevo;Pull and Bear 49,90 kuna; Sredina; H&M 149,90 kuna, Desno; Apple 450 kuna 

Za one koji ne pristaju na kompromise i žele i zaštitu i dizajn i praktičnost

Lijevo;Rifle Paper 330 kuna, Sredina; SkinnyDip 175 kuna; Desno;Missgudied 70 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr