Uz ova 4 pravila za zimski outfit lako je ostaviti dobar dojam kad padnu temperature

Shutterstock/Dmitry_Tsvetkov
Vidi originalni članak
  • Postoji period u godini kada i moda ustukne pred vremenskim (ne)prilikama. U hladnim mjesecima prioritet postaje odjeća u kojoj se osjećamo toplo i udobno.
  • Na svu sreću, tajna dobro osmišljenog zimskog looka svakako leži u njegovoj slojevitosti. Ako nam je već hladno, neka nam bude hladno sa stilom!
  • Donosimo ti trikove za slojevito odijevanje pomoću kojih će svaki tvoj stajling izgledati chic, kao i nekoliko prijedloga iz nove Tommy Hilfiger kolekcije koji će ti u tome pomoći

U zimskim mjesecima nastojimo prilagoditi svakodnevno odijevanje niskim temperaturama, no to ne znači da moramo žrtvovati stil. Tu u pomoć uskače slojevito odijevanje koje itekako može izgledati chic, pitanje je samo znaš li koje odjevne komade spariti i na koji način.

Otkrivamo ti nekoliko trikova koji će ti pomoći da se suprotstaviš minusima te da svaki tvoj stajling pritom izgleda dostojno ulica svjetskih modnih metropola. Pomno čitaj i bilježi sljedeće trikove, sigurni smo da će ti zatrebati.

Omiljenu haljinu odjeni preko hlača

Lepršave ljetne možeš zamijeniti pletenim ili traper haljinama, a sandale gležnjačama i, voilà, imaš zimsku kombinaciju idealnu za posao. Ispod haljine možeš odjenuti i bodi koji će te dodatno ugrijati. Sve su to trikovi koji će ti pomoći da ti bude toplije, no nama je omiljeni trik onaj kojim se godinama unazad služe Skandinavke. Ove mudre dame obožavaju nositi haljine preko hlača, a taj su trend uspjele popularizirati i u ostatku svijeta.

Pletenu vestu nosi u kombinaciji s košuljom

Trik kojim se obožavamo poslužiti u zimskim mjesecima zasigurno je spoj pletene veste i košulje. Ima nešto romantično i chic u kragni koja viri iz veste, a posebno će dobro ova kombinacija izgledati ukoliko odabereš dužu košulju i predimenzioniranu vestu. Uz to će odlično ići skinny traperice koje će gornjem oversize dijelu stajlinga dati ravnotežu.

Sako preko svega!

Modni stručnjaci slažu se kako bi svaka žena u svom ormaru trebala imati minimalno jedan dobar sako. Zašto? Pa zato što ga je moguće kombinirati na sto i jeda način, a pritom svaki put izgleda kao da je stvoren za taj stajling. Osim toga, sako se pokazao kao odličan odjevni komad za slojevito odijevanje. Odlično će se uklopiti ukoliko ga odjeneš preko veste, kardigana, košulje ili čak sportske hudice. Posljednji spoj unazad nekoliko sezona uživa ogromnu popularnost trendseterica.

Dolčevita ima nevjerojatnu moć prilagođavanja

Jedan od omiljenih trikova slojevitog odijevanja uključuje dolčevitu koja će odlično izgledati ispod bilo čega. Dolčevitu možeš isfurati u kombinaciji sa sakoom pa na to još nabaciti dobar kaput ili je možeš odjenuti ispod košulje i na taj način stajlingu dati originalan touch.

I zapamti - slojeviti stajlinzi najbolje se odrade slaganjem klasičnih komada kojima se dodaje poneki neočekivani obrt. Kolekcija s Tommy Hilfiger potpisom nudi basic modele koje možeš nositi 24/7 ove zime, ali i tijekom sljedeće sezone. Poigraj se blejzerima, mekanim džemperima, kaputima jasnih linija kao što je to bež model s istaknutim logotipom, kao i kratkim suknjama koje će svakom težem komadu dodati dozu opuštenosti. I ne zaboravi bucket kapu za dodatne stilske bodove!


Na popisu modnih favorita za muškarce nalaze se stylish bomber jakne, dukserice u prepoznatljivom, ali osvježenom izdanju, kao i chino hlače koje nose status muških modnih klasika. Tu su i nezaobilazne košulje od flanela, kardigani i džemperi, te stilizirani ruksaci za dozu nonšalantne elegancije. Kolekcija sadrži neutralnu paletu zimskih tonova, od bež i oker žute do tamnih nijansi crvene i zelene, uz neočekivane uzorke koji će dodatno začiniti svaku odjevnu kombinaciju.


Sviđaju ti se artikli koje smo izdvojili za tebe? Odabrane modele iz jesenske kolekcije potraži u trgovinama Tommy Hilfiger u shopping centrima Arena Zagreb, Tower centar Rijeka, Supernova Zadar i Mall of Split, kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istražite kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com ili na Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Posjeti Miss7.24sata.hr