Tri para traperica koje trebate baciti - i tri kojima ih možete zamijeniti

Wenn
Traperice, baš kao i sva druga odjeća, podliježu trendovima, a ako ih pratite budno, vrijeme je da se riješite "zastarjelih" modela
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko sezona trendovi u trapericama zanimljiviji su no ikad. Od poderanih rubova do prišivaka i izvezenih detalja, modna industrija pokazala je kako kreativnost ne poznaje granice, a traper nikako ne mora biti dosadan. No kako to često biva s trendovima, neki od njih odu jednako brzo kao što su i došli, a traperice nisu iznimka. A kako biste novu godinu započele sa stilom, otkrijte koje traperica možete slobodno baciti u smeće, a koje biste ipak trebali zadržati:

Tkanina

Rastezljivim "skinny" trapericama napokon možete reći zbogom i zamijeniti ih "old-school" modelima bez trunke elastina. Vintage traper ponovo je in, a pronađete li hlače koje vam savršeno pristaju, uživat ćete u svim čarima ove vječne tkanine.

Zara, 229,90 kn

Mango, 199,90 kn

topshop.com, 70 eura

Silueta

Zaboravite na savršeno porubljene nogavice i uvlačenja traperica u čizmice. Umjesto toga odaberite traperice sa širim ili nesavršeno odrezanim nogavicama, koje s gležnjačama čine savršen par. 

Zara, 179,90 kn

topshop.com, 54 eura

Mango, 199,90 kn

Boja 

Umjesto traperica ujednačene savršene nijanse, birajte one koje izgledaju isprano ili iznošeno te se slobodno usudite nositi i one gotovo bijele. Tako ćete napokon moći iskombinirati i svoj "baby" plavi džemperić s trapericama, bez da izgledate kao da ste u uniformi.

Zara, 149,90 kn

topshop.com, 53 eura

Posjeti Miss7.24sata.hr