Tri kombinacije za trendi žene

Petar Glebov/Pixsell
Natalia Pavičić mlada je studentica i zaljubljenica u modu koja njeguje ženstveni stil s urbanim varijacijama na temu. Ona je jedna od sretnih dobitnica nagradnog natječaja StyleBook by Libresse putem kojeg je osvojila gostovanje u popularnoj rubrici 'Moj ormar'. Elegantne suknje i košulje esencija su njenog ormara koje nadopunjuje uz otkačene detalje poput cipela, narukvica i ogrlica koje zaokružuju njezine stylinge.
Vidi originalni članak

''Kada je u pitanju moj stil, ne pokušavam se previše truditi, većinom uzmem prvo što mi padne pod ruku. Također, ovisi o mom raspoloženju taj dan i kako se osjećam, a bitno mi je i kakvo je vrijeme vani. Za dnevni look, najdraže mi je obući nešto udobno. To su većinom traperice, pulover ili neka košulja'', započinje Natalia.

Prilagođava kombinacije svakoj prilici

Voli modu i prati što se događa u modnom svijetu oduvijek. Kad bi rekla da joj odjeća nije važna, lagala bi, jer kaže kako se voli sređivati i oblačiti ukorak s trendovima koliko god može.

''Kombinacije smišljam većinom ako idem na neko događanje, proslavu ili kad idem u provod. Za dnevne outfite većinom uzmem ono što mi izgleda najudobnije i najprikladnije s obzirom na vremenske uvjete. Za dnevni look većinom biram nisku obuću ili čizmice na petu. Navečer volim obući štikle i izgledati dotjeranije'', pojašnjava Natalia.

Naglašava kako joj je jako važno mi osjećati se udobno ali da to bude sa stilom i bez pretjeranog dotjerivanja. U posljednje vrijeme je jako puno u hlačama i trapericama uz koje uvijek kombinira neke čizmice na petu.

Cipele na petu obavezan dio stylinga

''Pratim trendove, ali ne slijepo. Neke stvari koje su u trendu ne znaci da su lijepe ili da mi dobro stoje. Jednostavno se u njima osjećam kao da to nisam ja. Volim pratiti street style blogove gdje uvijek nađem inspiraciju za svoje outfite. Također pratim i radove dizajnera, a od domaćih volim Alex Dojčinović jer ima jednostavne haljine koje odišu ženstvenosti. Također, obožavam dizajn od Arilea, a još bih mogla tu dodati Matiju Vuicu, Zigmana, S-dress. Od stranih obožavam Karla Lagerfelda, Rafa Simmonsa, Hedi Slimanea, Christian Louboutina, Giuseppe Zanottija. Trenutačno se mogu zamisliti u Diorovim suknjama punog kruga i nekim Christian Louboutin štiklama'', kroz smijeh nastavlja Natalia.

U shopping ide svaki mjesec, ali trenutačno ni ne stigne toliko zbog previše obaveza pa nešto naruči i preko interneta. Kada ide u shopping, to traje dugo i uvijek ide sama jer se tako može najbolje koncentrirati na ono što želi uzeti. Obožava high street brendove kao što su Zara, Mango, Stradivarius, a od high end brendova Chanel, Dior, Proenza Schouler, Balenciaga i Marc Jacobsa.

''Najviše novca trošim na cipele, to je moja ovisnost. Također volim izdvojiti dosta novca za sunčane naočale. To je moja druga ovisnost, hahaha.Volim investirati novce u neki komad koji ću dugo nositi poput bunde, kožne torbe ili cipela. To su klasični komadi koji nikad ne izlaze iz mode'', objašnjava Natalia.

Obožava cipele na petu i skoro svaki dan ih nosi, dok je kod torbi puno fleksibilnija. Nekad voli nositi velike torbe u koje stane dosta stvari, dok drugi dan nosi malu torbu u koju stanu samo novčanik i mobitel. Sve zavisi koji joj je dnevni plan, ali i styling od tog dana.

Nikuda bez ruža na usnama

Od kozmetike koju koristi izdvaja Estée Lauder i Lancome tekuće pudere te njihove ruževe i YSL maskaru. Te stvari joj čine osnovu svakog looka, dok bez parfema ne izlazi iz kuće i uvijek ga ima uz sebe. Nastavlja kako joj se dnevni i večernji make up look dosta razlikuju.

''Za dnevni look stavim tekući puder, rumenilo, maskaru i iscrtam obrve. Navečer se volim poigrati sa sjenilima ili povučem crtu s eyelinerom, dodam malo bronzera za konturiranje i naravno ruž na usne, po mogućnosti crveni. Ruž uvijek imam na usnama'', kaže Natalia.

Za njegu kose koristi proizvode iz Keune linije So pure. Oni joj pružaju sjaj kosi i vraćaju joj mekoću. Kada su u pitanju česte i stalne promjene frizura, tu je malo suzdržanija.

''Baš i nisam neka osoba koja je za drastične promjene frizure. Najdrastičnija promjena mi je bila ovo ljeto kad sam skratila svoju dugu kosu na dužinu do ramena. Iako mi je bilo teško naviknut se na to, jako sam zadovoljna s promjenom i svima se sviđa. Moje dnevne frizure su većinom konjski rep, punđa ili puštena ispeglana kosa. Većinom sam kratka s vremenom, uvijek negdje žurim ili kasnim pa mi je to najlakše napraviti s kosom'', zaključila je Natalia.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr