Tri glavna trenda s London Fashion Weeka

Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Revije koje su prikazale modne novitete za proljeće/ljeto 2015. bile su raznolike, međutim uspjela su se provući tri trenda koje ćemo zasigurno viđati jednako na crvenim teoisima i u streetstyle varijantama.
Vidi originalni članak

Tenisice

Brendovi Burberry and Temperley London nastavljaju trend nošenja šarenih tenisica na sve kombinacije. Bez obzira preferirate li kožnate ili platnene modele, decentne ili upadljive svojim šarenilom - tenisice će imati glavnu ulogu u zaokruživanju stylinga iduće sezone.

Koža

Elementi kože uvijek asociraju na malo opakije stylinge, a takvim detaljima su se poigrali Christopher Kane i Tom Ford. Christopher Kane preferira geometrijske i avangardne oblike kojima daje novu dimenziju klasičnim kratkim haljinama. Tom Ford je predstavio komplete od kože s mini suknjama i jaknama, uz detalj kožnatih resica i kombinaciju s prozirnim seksipilnim komadima.

Bermude

Neočekivani trend koji se pojavio su zasigurno bermude. Kratke hlače, ne pretjerano laskavog kroja za većinu žena, dominirale su kolekcijama Roksande Ilinčić i modne kuće Paul Smith. Roksanda je prikazala kombinacije uz jarke i upadljive boje koje su ''smirene'' pomoću crnih detalja. Paul Smith se poigrao oversized komadima i kombinacijama širokih i uskih prugica uz neizostavne kožne torbe i sandale kao savršene modne dodatke.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr