Tri dame kombinirale su crne kaubojke s minicom. Koja je to najbolje učinila?

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Prošle godine tako popularne kaubojke vratile si se na ulice
  • I tri su prolaznice imale istu ideju: visoke crne kaubojke sve su tri odjenule na minicu
  • No suknje i stilovi su skroz različiti. Koja je najbolje spojila ove komade?

Da, kaubojke će nastaviti svoju vladavinu i ove sezone. Ima ih u trgovinama, a ima ih i na ulicama. Tako smo snimajući modu u Splitu i Zagrebu ne samo uočili mnogo modela ovih čizama (visoke, niske, bijele, smeđe, crne, crvene) već i tri lijepe dame koje su visoke crne kaubojke odlučile odjenuti na minicu. Ipak, to su im gotovo jedini dodirni elementi, stilovi im se potpuno razlikuju. Pogledaj i reci čija ti je kombinacija najbolja?

MODA Ove jeseni nose se lakirane cipele i gležnjače reptil teksture - evo kako ih kombinirati

1. Karirana minica + bijela oversized košulja

Svoje crne kaubojke nasmijana brineta odjenula je na kariranu crveno-plavo-bijelu minicu, usku crnu majicu, a preko svega kao jaknu odjenula oversized bijelu košulju. Pomalo neočekivan izbor, zar ne? 

2. Ružičasta kožna minica + kožni top

Kože nikad dosta, izgleda. Ova je Splićanka napravila total leather look (može li se tako reći?). Odjenula je na kaubojke kožnu minicu upadljive ružičaste boje, no još je zanimljiviji komad ovaj nabrani kožni top. Dobri su i dodaci, torbica i čivava. Što misliš?

Ulična moda Mlada mama lijepo se uredila za šetnju - posebno nam se sviđaju visoke čizme

3. Suknjica na točkice + motoristička jakna

Je li ovo najbolji look? Ovisi o ukusu, a oni nisu isti. Ova vitka djevojka bajkersku kožnu jaknu spojila je s nježnom, lepršavom minicom s volanima, još k tome bijelom na točkice. Zgodan kontrast ostatku imidža opake cure...

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr