Trendovi s modnih pista uz koje ćemo lako podignuti blagdansko raspoloženje (i istaknuti se)

Shutterstock Blagdansko vrijeme
Vidi originalni članak
  • Je li te ulazak u najveselije razdoblje u godine dodatno oduševio?
  • Ako imaš osjećaj da to može i bolje, donosimo ti najveće zimske trendove koji kao da su stvoreni za podizanje raspoloženja
  • Zapravo su idealan šalabahter za naše blagdanske outfite i beauty trikove kada je izlazak u grad i druženje s dragim osobama ipak malo posebnije nego u ostatku godine - otkrij kako možeš još više zablistati u ovoj božićnoj čaroliji!

Vrijeme je da zaboravimo na onu 'manje je više', jer smo već zakoračili u najveselije i najblještavije razdoblje u godini! A kako i priliči naglašenoj i uzbudljivoj atmosferi ponovo nam u fokus dolaze 80-e i njihov dojmljiv stil – sjetimo se samo najblistavijih dana pop kraljice Madonne. No, na stranu špicastih topova i provokativne odjeće, ovaj put glazbena ikona će nam poslužiti kao nadahnuće u odvažnom make-upu prošlog stoljeća, a nismo propustili ni ostale poslastice s modnih revija renomiranih brendova koje možeš otkriti u nastavku teksta.

Lako ih je kopirati, a ovo je ionako  vrijeme kada smo pa....skoro obvezni ugađati sebi. Otkrijmo zato načine na koje načine možemo to i napraviti i blistat ćemo od zadovoljstva!

Pauziramo od sramežljivih pogleda

Modeli koji su se prošetali pistom na revijama LVB-a, Giorgio Armani Privéa i Chanela odvažan pogled istaknuli su živopisnim grafički plavim sjenilom dodatno naglašenim crnim eyelinerom i senzualnim metalik sjajem. Previše? 

Većina će se složiti kako je za detaljan i smjeli beauty izgled ovo zapravo najbolje doba godine. Kada bi se inače istaknuli i uživali na svim tim večerama, domjencima i druženjima u krugu najbližih prijatelja i suradnika? Svojim lookom jedva se čekamo uklopiti u svečanu, šarenu i zabavnu atmosferu!

Smjela grafička rješenja

Raznobojne i inovativne prizore iz moderne pop culture koje donose 80-e preselile su se i na odjeću. Radi se zapravo o tome da su modni dizajneri brzo reagirali na promjene te se snalazili u šivanju s ostacima materijala smišljajući i posebne efekte za online revije. Hrabre ideje najbolje će odgovarati ljubiteljima boja, upečatljivih printeva, vintage komada… Najveća briga mogla bi biti - za koji se to upečatljiv stil odlučiti? 

Modni stručnjaci već su proglasili favorita: smjeli geometrijski uzorak (ako ga još uz nosiš u kombinaciji s jarkim bojama li uspješno kombiniraš s još jednim uzorkom) zaista će te izdvojiti iz mase i činiti najposebnijom posjetiteljicom božićnih događanja. 

Nosi se blistava, mirisna (i zdrava) koža 

Željni uživanja u blagdanskom ozračju mnogi od nas će navući svoje debele jakne, rukavice, šalove kako bi pobjegli ugrizima hladnoće, ali i zaštitili svoju kožu od uvjeta koji bi je mogli znatno oštetiti. No, ne zaboravimo da unatoč svim odjevnim rješenjima, naša koža vrlo dobro prepoznaje negativne utjecaje zbog kojih ubrzano stari. Kombinacija vjetra, hladnoće i djelovanja isušenog grijanog zraka može lišiti našu kožu prijeko potrebne vlažnosti zbog čega ona ostaje bez svog sjaja te djeluje sivkasto i blijedo (i preuranjeno stari).

Kako bi izbjegli neugodan izgled (ali i osjećaj!) kože zimi svakako ne zaboravi nanijeti kvalitetne proizvode koji će joj osigurati vlažnost. Obožavamo The Body Shop maslace za tijelo koji imaju najmanje 96% prirodnih sastojaka, koži pružaju 96-satnu hidrataciju a mirisom će ovu blagdansku sezonu učini  još nezaboravnijom. 

 

Dominacija jedne boje...

Idealno je vrijeme da se smjestimo blizu radijatora, dodatno utoplimo dekicom i promislimo o svom beauty looku koji ćemo nositi idućih nekoliko dana. Već si posjetila svog frizera i odabrala si hit make-up proizvode, ali jesi li odabrala boju laka za nokte koja će upotpuniti tvoj zimski styling?

Niske temperature u fokus su stavile hladnije nijanse koje pozornost plijene svojim bogatstvom. Ipak, dominacija je pripala jednoj boji koja je svojom prisutnošću obilježila cijelu godinu - zelenoj! Posebno se nose tamnije (smaragdne) nijanse koje će savršeno uklopiti uz ono najljepše i najklasičnije božićno zimzeleno ruho. Jesi li ovu boju već uvrstila u svoju kolekciju?

Šljokice, šljokice i šljokice

Ljubiteljice blještavila sada si stvarno mogu dati oduška! Šljokice se mogu nositi na sve zamislive načine: u kosi, u make-upu i  naravno na odjevnim predmetima – i to nimalo skromno. Potpuno šljokičasti komadi odjeće poput suknji, haljina, širokih hlača bit će must-have ako želiš slijediti posljednje modne trendove i osigurati mnoštvo pogleda.

Kako tvoja kreacija ipak ne bi privlačila pozornost iz krivih razloga pažljivo biraj komade s kojima ćeš upadljive šljokice kombinirati, a onda se sasvim opusti i uživaj. 

Posjeti Miss7.24sata.hr