Trendi ljetni styling Anamarije Asanović

Davor Puklavec/ Pixsell
Mlada dizajnerica, koja je prije par dana predstavila svoju prvu cruise kolekciju, odlučila je uzeti predah od rada i zabaviti se u Primoštenu. Kao veliki obožavatelj pjevačice Severine, Anamarija nije propustila njen koncert.
Vidi originalni članak

Često se mladu dizajnericu i pjevačicu fizički uspoređuje. Ne ulazimo toliko u njihov sličan fizički izgled, no ako ništa, ove dvije ljubiteljice mode imaju istančan modni ukus.

Tako Anamariju Asanović rijetko kad viđamo u neprimjerenom, lošem i neukusnom stylingu. Dizajnerica zna kako izgledati elegantno, mladenački i razigrano – upravo u onim kombinacijama koje odgovaraju njenom karakteru.

Za Severinin koncert Anamarija je odabrala nježno i romantično izdanje u kojem dominira kratka bogato ukrašena minica te lepršava košulja i visoke pete. Dizajnerica je vješto odabrala i modne dodatke – nanizala je zlatne narukvice i sparila ih sa zlatnom torbom. Možda neobičan odabir boje, no kad se pomnije promotri, Anamarija je torbu sparila s ukrasima na sjajnoj suknji.

U isto vrijeme dizajnerica je profinjena, ali i seksi. Točno doziran omjer koji dolikuje pravoj ljubiteljici mode. Ona nikad svoj stil neće žrtvovati zbog seksipila. Upravo u tome leži tajna.

U galeriji detaljnije pogledajte Anamarijin styling...

Posjeti Miss7.24sata.hr