Trendi jesenski styling do 400 kn

Pixsell, PR
Sve veći broj popularnih i pristupačnih highstreet brendova olakšao je slaganje trendi i chic kombinacija bez ulaska u omraženi minus na računu. Za vas smo složili dnevni i večernji styling do 400 kn u kojem prevladavaju IN komadi ove jeseni.
Vidi originalni članak

Dnevni styling (ukupni iznos 385 kn)

Hlače s printom jedan su od vodećih trendova ove jeseni i zime. Prevladava cvjetni i animalni uzorak, a koloriti su sve samo ne zagasiti. Upadljive hlače s uzorkom na prvu se možda čine teškima za kombinirati. Važno je znati da su one glavni dio vašeg styling. Zbog toga ostatak stylinga treba biti manje upadljiv.

Dok još nisu stigle niske temperature, birajte tajice koje vješto ostavljaju efekt hlača. Highstreet brend H&M nudi veliki izbor, a nama su posebno za oko zapele itekako pristupačne, a ipak tako trendi tajice s cvjetnim uzorkom (69 kn). Birajte jednostavnu majicu – u crnoj, bijeloj ili boji koja se nalazi na vašim hlačama. Tako nećete pretjerati i izvrsno ćete iznijeti ovaj trend na ulicu. Uz cvjetne tajice savršeno pristaje nježna New Yorker majica šireg kroja (79 kn).

Statement nakit podiže svaki styling na višu razinu. Zlatni modni detalji prevladavaju u jesenskoj ponudi. Upadljiva, a ipak minimalistička ogrlica brenda Promod (79 kn) izvrsno se uklapa uz šaljiv nakit brenda New Yorker (29 kn) i ovom stylingu pruža frajersku notu. Kombinaciju smo zaokružili crnim sjajnim balerinkama iz Ann Christine (129 kn).

Večernji styling (ukupni iznos 396 kn)

Glavna zvijezda večernjeg stylinga je girly haljina popularnog brenda H&M (149 kn) koja pozornost plijeni svojim šarenim točkicama koje asociraju na disko kuglu. Razigran dojam je ublažen tilom koji haljini pruža dozu glamura.

Kako bi haljina uistinu ostala glavna zvijezda, ostatak stylinga treba biti što neutralniji, a ipak zaokružiti ovu modnu priču. Nikad ne možete pogriješiti s klasičnim crnim salonkama (Ann Christine, 129 kn). Uz izrazito ženstvene haljine uvijek birajte i ženstvene modele salonki – izbjegavajte visoke platforme i debele pete koje će narušiti stilski sklad.

Kosu podignite u visoku punđu, a frizuru ukrasite uz obruč s mašnom koji izvrsno paše uz girly haljinu. Mala večernja crna torba pobrinut će se za vaše sitne potrepštine. Savršen styling za subotnji izlazak!

U galeriji detaljnije pogledajte pojedine komade iz dnevnog i večernjeg stylinga do 400 kn...

Posjeti Miss7.24sata.hr