Tražiš savršenu malu torbicu za izlaske i razna svečana događanja? Donosimo svojih 10 favorita

Mango Foto: Mango
Vidi originalni članak

Odabrala si savršenu odjevnu kombinaciju za nadolazeći izlazak, vjenčanje ili neko drugo svečano događanje. Odjeća i cipele su tu, a sada je vrijeme za dodatke. Odabir torbice za razna slavlja poput rođendana i vjenčanja može se činiti nebitnim, ali u stvarnosti elegantna torbica može biti ključna u povezivanju looka ili čak može postati njegovo središte. Ne samo da ovaj dodatak može podići tvoju kombinaciju na višu razinu, već služi i vrlo praktičnoj svrsi - u nju moramo moći spremiti sve, od novčanika i mobitela do sjajila za usne, maramica i ključeva.

Moda Sako s remenom je chic trend koji vole i domaće cure. Pogledaj na koje ga sve načine nose

Ako nisi sigurna odakle krenuti sa svojom potragom, pretražili smo web shopove kako bismo na jednom mjestu okupile svojih 10 favorita za svaku vrstu dress codea. Od elegantnih, klasičnih modela do upečatljivih dizajna u raznim bojama... Postoje brojne šik torbice koje će na najbolji mogući način upotpuniti tvoju kombinaciju.

Moda Ovi preudobni kompleti će ti zamijeniti trenirke - obožavat ćeš provoditi vikende u njima

Naše omiljene torbice za goste vjenčanja

Male torbice nezaobilazan su modni dodatak za formalne događaje. One nam daju dašak sofisticiranosti, a da su pritom praktične i lagane za nošenje tijekom dugotrajnih događanja. Natjeraju nas na to da sa sobom ponesemo samo najnužnije kako nam torba ne bi predstavljala dodatno opterećenje. 

Moda Ovu kožnu jaknu iz Bershke obožavat ćeš nositi ako nisi fan balonera i blejzera

Kada biraš svoju savršenu malu torbicu, uzmi u obzir nekoliko stvari poput toga da bude usklađena s bojom tvoje odjeće, potom razinu formalnosti događaja, no nemoj zaboraviti i na svoj osobni stil i udobnost te veličinu torbice kako bi u nju stale sve tvoje osnovne stvari. Uz to, kako bi osigurala da tvoja mala torbica ostane u besprijekornom stanju za više događaja, obavezno ju spremi u vrećicu kako bi ju zaštitila od prašine dok stoji u ormaru. Također, s vremena na vrijeme ju nježno očisti prema uputama za održavanje materijala od kojeg je izrađena torbica i nikad ju nemoj prepuniti sa stvarima kako bi ona zadržala svoj oblik. Uz jednu od 10 malih torbica u nastavku sigurno ćeš pronaći savršen modni dodatak za sljedeći događaj ili vjenčanje kojem ćeš prisustvovati.

Torbica s utisnutim uzorkom krokodilske kože

Moda Najkopiraniji model obuće ove jeseni! Toliko je popularan da skoro svi imaju povoljniju alternativu

Kožna torbica s mašnom

Mini croissant torba od napa kože

Ručna torbica sa životinjskim uzorkom

Torba s ručkom u obliku mašne

Moda Ugg tenisice su novi hit! Rasprodaju se čim dođu na stanje, a preprodaju po dva puta višoj cijeni

Vrećasta mini torba s apliciranim štrasom

Čvrsta torba s magnetnom kopčom

Torbica sa šljokicama

Pismo torba od umjetnog sedefa

Torbica s perjem

Moda Za šetnju prirodom ili za kavu u gradu, prošiveni prsluk je uvijek trendy. Evo 10 najboljih iz ponude

Posjeti Miss7.24sata.hr