Traži se nasljednica Kendall Jenner: Tko je buduća 'it' djevojka?

Getty Images
Iako su današnje vladarice modnih pista još uvijek na samom početku svojih karijera, publika je već pronašla nove miljenice
Vidi originalni članak

Nitko ne negira sve jači utjecaj društvenih mreža na kreiranje modne scene, a današnje 'it' djevojke svoju popularnost mogu zahvaliti ponajviše platformama poput Instagrama ili Snapchata. Gigi i Bella Hadid, Kylie i Kendall Jenner te Taylor Hill samo su neka od imena koja smo upoznali upravo na takav način.

Online slava postala je preduvjet za uspješnu manekensku karijeru, ali i propusnica za ulazak u sam vrh modnog svijeta.

Iako se ponekad čini kako se takve zvijezde pojavljuju gotovo niotkud, njihov ekspresan manekenski napredak može se "nanjušiti" puno ranije nego se zbilja dogodi. Pitate se tko je onda buduća 'it' djevojka?

U nastavku vam otkrivamo neka nova imena koja se bore za tu titulu, a vrijeme će pokazati koja će u tome i uspjeti...

Sonia Ben Ammar

Na Instagramu je već prati gotovo 400 tisuća ljudi, a iako joj je tek 17 godina već se okušala u modelingu, glumi i pjevanju.

Isabella Peschardt

Ova simpatična djevojka postala je prepoznatljiva po svojoj frčkavoj kosi, a na Instagramu je prati oko 306 tisuća ljudi.

Cami Morrone

Djevojka koja se već duže vrijeme kreće u krugovima najpoznatijih modnih imena, a mnogi vjeruju kako će uskoro i sama sjesti na tron modnog svijeta. Na Instagramu je prati 630 tisuća ljudi.

Jasmine Sanders

Brojka od gotovo dva milijuna ljudi koji je vjerno prate na Instagramu dovoljno govori o popularnosti ove djevojke.

Alexis Ren

Alexis je najpoznatija po svojim zavodljivim selfiejima u najrazličitijim bikinijima pa ne čudi što njezin profil na Instagramu već sad prati 6,7 milijuna ljudi.

Posjeti Miss7.24sata.hr