Traperice ljeti? Apsolutno, pogotovo bijele, a evo kako ih kombinirati!

Instagram@emitaz
Vidi originalni članak
  • Bijele traperice smatrale su se modnim trendom tijekom 2000-tih
  • Danas se vraćaju u modelima niskog struka, ravnog kroja i skinny jeansa
  • Izvrsne su za sve dnevne obaveze, a s lakoćom se kombiniraju i s upadljivim bojama

Bijele traperice ispunjavaju sve naše modne zahtjeve za trendove ovogodišnjeg ljeta. Najveća prednost jest što bijele traperice ravnog kroja laskaju baš svakoj figuri jer zahvaljujući visokom pojasu i ravnoj nogavici, one ne samo da vizualno izdužuju noge, već naglašavaju cijelu siluetu.

Ovoga ljeta bijele traperice znače eleganciju i pružaju samouvjerenost svakoj kombinaciji. A kako ih kombinirati? Vrlo jednostavno!

Moda Ovih 5 modnih pogrešaka radimo gotovo uvijek tijekom ljetnih mjeseci

Sportska ležernost

Opuštenije dnevne kombinacije najbolje izgledaju uz laganu majicu, a za prohladnije dane i poslovne sastanke u spas dolazi oversized sako. S obzirom na to da su traperice bijele, biraj zemljane ili pastelne nijanse poput baby plave i nježno ružičaste. Za udobnost, ali i fenomenalan modni touch, kombinacija dobiva sasvim novo lice uz tenisice koje su također u pastelnim nijansama!

S lijeva na desno: H&M (225,90 kn), Zara (199,90 kn), New Balance, Zalando (719,00 kn)

Razigranost upadljivog topa

Bijele traperice u trenu postaju osnovni večernji komad kada se spoje s lepršavim topom u intenzivnim bojama ili cvjetnim uzorcima i visokom potpeticom. Top s upadljivim rukavima ili asimetričnim rezom dominira čitavim lookom, a dodatnu injekciju boja možeš postići sandalama u nekoj od trendi ljetnih nijansi!

S lijeva na desno: Stradivarius (179,90 kn), Mango (169,00 kn), XTI, Zalando (337,00 kn)

Bijela elegancija

Bijela je boja koja odiše luksuzom, a kako kombinacije ne bi bila dosadna, idealno je traperice uskladiti s crop košuljom koja će naglasiti struk i grudi. Sve što ti još treba su ravne kožne natikače i ljetni dan može započeti sa stilom!

S lijeva na desno: Bershka (139,90 kn), Reserved (199,90 kn), Högl (1.069,00 kn)

Bijele traperice odličan su ljetni komad koji polako, ali sigurno postaje modni klasik upravo zahvaljujući lakoći kombiniranja i ne sumnjamo da ćemo ovog ljeta imati prilike vidjeti zaista sjajne outfite!

Moda Bakica ide na more! Ne, nije naslov novog filmskog hita, već estetika koja je zavladala Instagramom

Posjeti Miss7.24sata.hr