Kratke traperice više nisu tako kratke - ove sezone nosimo šire i duže modele do koljena!

Instagram @emilisindlev traper široke bermude
Vidi originalni članak
  • Kratke traper hlače jedan su od najlakših komada u našoj garderobi za stiliziranje, a ova ljetna verzija klasičnih traperica ove je sezone popularna u nešto drugačijem obliku
  • Modne trendseterice umjesto klasičnih kratkih modela, ovog su ljeta dale prednost dužim modelima do koljena, najčešće sa širim nogavicama
  • Izdvojile smo odlične primjere dužih traper bermuda iz kolekcija poznatih brendova, od klasičnih plavih, do crnih i onih sa zanimljivim detaljima

Kratke traperice neizostavan su dio svake ljetne garderobe i dok svaka od nas zasigurno ima svoj najdraži par, nikad nije naodmet dodati neki novi model koji će obogatiti naše stylinge. Ovog ljeta to možemo učiniti s modelima dužih traper hlača, odnosno popularnih traper bermuda, koje influencerice obožavaju nositi. 

Jednako kao i kraće varijante i traper bermude izrazito su jednostavne za stiliziranje pa ih tako možemo nositi uz basic T-shirt, sladak topić ili oversize košulju, kao i razne modele obuće, od tenisica do sandala.

Traper bermude obično su duljine od sredine bedara do malo ispod koljena, a dolaze u raznih modelima, od sveprisutne cargo siluete do onih ukrašenih svjetlucavim kamenčićima ili pak klasičnih ravnih nogavica kao i s dodatkom poderotina.

Moda Kroz plisirane materijale i lepršave haljine i hlače drevni Egipat progovara u kolekciji brenda JET LAG

Iako pomalo podsjećaju na muške modele kratkih traperica, osim u takvom opuštenom stilu, duže traper hlače mogu se stilizirati i u puno ženstvenijoj verziji, s  primjerice, lepršavim topićem i sandalama s visokom potpeticom! Uvijek se možemo poigrati i s kontrastnim siluetama pa tako uz traper bermude širih nogavica nositi uski top ili korzet. 

Neovisno o modelu, traper bermude udoban su i uvijek cool odabir ljetnih hlača, a u nastavku donosimo neke od najboljih modela iz kolekcija poznatih brendova. 

Plave traper bermude s poderotinama

Crne traper bermude

Bermude od trapera s upečatljivim detaljima

Traper bermude jednostavnog kroja

Moda Komad koji želimo: pareo hlače iz Zare učinile su nas fanovima ovog 'križanca', idealnog za grad

Posjeti Miss7.24sata.hr