Torbica iz Manga u predivnoj jesenskoj nijansi baš je chic. A malo podsjeća i na Gucci...

Mango outlet Foto: Mango. kožna torbica
Vidi originalni članak
  • Sve predivne nijanse smeđe najdraže su nam ujesen, a u Mangu smo pronašle chic torbicu upravo u ovoj boji
  • Mini torbica u baguette silueti ima elegantne metalne detalje u zlatnoj boji te će biti savršen dodatak jesenskim outfitima
  • Uz metalne detalje, eksterijer od brušene kože daje dodatan sofisticirani izgled

Male torbice i dalje su jako popularne siluete u dizajnerskim kolekcijama, a pod utjecajem velike popularnosti Gucci Horsebit modela ili uvijek u modi Fendi Baguette, slični modeli svakodnevno se pojavljuju i u high street kolekcijama. 

U Mangu smo tako zamijetile predivan mini model torbe u raskošnoj smeđoj nijansi. Duguljasti model od brušene goveđe kože ima elegantne zaobljene rubove, ukrasni remen po sredini te klasičan dizajn na preklop.

Osim predivne smeđe boje, koja nas automatski asocira na jesen te sve outfite u kojima bismo mogle ovu torbicu nositi, chic model ima i zanimljive metalne detalje u zlatnoj boji. Osim kopče na sredini, zlatni metalni lanac dio je i ručke na torbici te ju stoga zapravo možemo nositi na dva načina, uz kožnu ili metalnu ručku.

Moda Prolaznica je casual kombinaciju itekako podignula modnim dodacima iz Hermèsa i Chanela

Elegantna torbica koja će se predivno uklopiti u jesenske modne kombinacije, od onih monokromatskih u smeđim nijansama, do kombiniranja s drugim neutralnim bojama, na mango.com dostupna je po cijeni od 59,99 eura.

Moda Prošivena H&M torba nas je podsjetila na popularnu YSL Icare koju obožavaju Nina Badrić, Nives Ivanišević...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr